Traieste o experienta colosala in al 4-lea cel mai vizitat oras din lume!

Dubai a găzduit 15.79 millioane de vizitatori în anul 2017, obținând poziția de a 4-a cea mai populară destinație din lume. Mai mult, Emiratul a primit din nou distincția de destinația globală de top pentru că turiștii au cheltuit anul trecut 29.70 de miliarde de dolari.
Conform studiului realizat de Mastercard’s Global Destination Cities Index (GDCI) 2018, Dubai a găzduit 15.79 millioane de turiști care au fost cazați peste noapte, înregistrând astfel o creștere de 5.5 procente.

39,816 de turiști români in Dubai

Dubai a înregistrat un număr record de 8,10 milioane de turiști internaționali în primele șase luni ale anului 2018, ceea ce reprezintă o creștere constantă față de aceeași perioadă a anului trecut. Cifrele publicate de Ministerul Turismului din Dubai au confirmat succesul continuu al sectorului turismului din Emirate, care la sfârșitul lui 2017 a înregistrat valoarea de 109 miliarde AED pe an.

Cele mai importante piețe-sursă au continuat să înregistreze performanțe stabile față de anul trecut în prima jumătate a anului 2018, India, Regatul Arabiei Saudite și Marea Britanie ocupând primele trei poziții.

Între timp, Romania a înregistrat o creștere semnificativă, înregistrând un număr de 39,816 de turiști, cu 22% mai mult decat aceasi perioada in anul 2017.

Prima jumătate a anului 2018 a înregistrat, de asemenea, o creștere a contribuțiilor din partea SUA și a Germaniei, acestea situându-se ferm pe pozițiile a șaptea și opta, cu 327.000 și, respectiv, 302.000 de turiști.


Excelența Sa Helal Saeed Almarri, Director General al Dubai Tourism, a precizat că: „Primele șase luni ale anului 2018 au generat și au susținut o performanță constantă, susținând o creștere fermă pe piețele globale generatoare de turiști. Suntem încântați că am reușit să atragem 8,10 milioane de turiști în prima jumătate a anului 2018, iar acest lucru reprezintă încă un pas către obiectivul nostru de a deveni cel mai vizitat oraș din lume.

14,97 milioane de nopti rezervate

Aflându-se într-un număr total de 700 de unități, numărul camerelor de hotel din Dubai a fost de 111.317 la sfârșitul lunii iunie 2018, în creștere cu șapte procente față de aceeași perioadă a anului trecut.  Deoarece a existat o creștere a cererii de hoteluri de trei și patru stele în Dubai, numărul de hoteluri de patru stele a crescut de la 114 la 138, reprezentând 25% din numărul total al camerelor. Numărul de nopți rezervate în camerele de hotel a crescut de asemenea față de anul trecut, înregistrând un total de 14,97 milioane, comparativ cu 14,53 milioane în aceeași perioadă din 2017, acest lucru evidențiind diversitatea și popularitatea continue a sectorului turismului din Dubai.



Cifrele nu sunt o surpriză, mai ales că acest oraș se află într-o continuă dezvoltare. Dacă se poate lăuda cu Burj Khalifa, cu parcuri tematice precum IMG World sau cu bazaruri vechi absolut fabuloase, precum The Gold Souk, Dubai se mai poate lăuda cu ceva. În fiecare an continuă să lanseze noi obiective turistice. Anul acesta s-a inaugurat celebra The Frame și vasul de croaziera Queen Elisabeth II – o minune maritimă.
 
Însă, ceea ce îl face și mai atractiv pentru turiștii din România și din întreaga lume este faptul că a devenit o destinație ideală pentru vacanțe pe perioada anotimpurilor reci. Astfel, fie că este vorba despre un City Break sau de o vacanță de iarna ori de Revelion, Dubai nu te va lăsa să te plictisești.

Vara nu este doar un sezon, ci o destinație
 
Vara și-a luat rămas bun, însă iubitorii de căldură pot continua să se bucure de vreme caldă și însorită cu o excursie la Dubai. Emiratul oferă temperaturi plăcute pe tot parcursul lunilor friguroase, între 24 și 30 de grade, și un zbor rapid și confortabil, de sub 5 ore.

Pentru a vă bucura de o vacanță cât mai profitabilă, puteți accesa www.dubaipass.ae pentru Dubai Pass, un card preplătit all-inclusive care permite accesul fără numerar la 33 de evenimente și locuri cheie din Dubai - începând de la 400 lei, fiind modalitatea perfectă de a explora atracțiile turistice de clasă mondială ale orașului.

La o mică distanță de România, Dubai este destinația ideală pentru a scăpa de vremea rece.
Fie că este vorba de o escapadă romantică sau o aventură de familie plină de activități și distracții. “Suntem încântați să lansăm campania nouă pentru o vacanță însorită pe piața din România și din restul țărilor europene unde Dubai Turism este reprezentat. Campania ”Vacanță însorită în Dubai” este un punct - cheie de vânzare deoarece este un moment fantastic de a scăpa de vremea friguroasă din Europa și de a profita de toate experiențele pe care Dubai le oferă. Dubai este o destinație sigură cu oferte de zboruri și cazare accesibilă, ca să nu mai vorbim de soarele garantat. Nici o altă destinație nu permite turiștilor să se bucure de parcuri de distracție, plaje, parcuri acvatice, mâncare grozavă și experiențe autentice de distracție în deșert, la o distanță scurtă.”

Mai mult, Dubai își deschide “porțile” chiar și pentru cei care doar tranzitează pământurile sale. În Dubai poți profita de escala dintre zboruri, câștigând amintiri fabuloase.


Vacanța de iarnă în Dubai


Românii au început deja căutarile unor destinații pentru vacanța de iarnă și pentru petrecerea de Revelion. Astfel că tur-operatorii sunt pregătiți să le ofere cele mai bune pachete atât din perspectiva prețurilor la biletele de avion, cât și a cazării.


O analiză a ofertelor unora dintre partenerii Dubai relevă pachete care sunt gândite pentru City Break-uri, pentru excursii de 5 sau pentru 7 nopți, cu bugete dedicate tuturor categoriilor de venituri.
De exemplu:

Holiday Office propune prețuri de la 665 Euro/ persoană în cameră dublă/ sejur cu mic dejun (la Hotel Somewhere Tecom 4*) până la 1.099 euro / persoană în cameră dublă/ sejur cu mic dejun la hotel Hotel Ramada Plaza Jumeirah Beach 4*. În aceste sume sunt incluse: 7 nopți cazare cu masă conform hotel, taxe aeroport ,transport avion, transfer de grup aeroport / hotel / aeroport, asistență turistică și un bonus, respectiv asigurare TRAVEL (medicală & STORNO).

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod