Torturi fără zahăr pentru copii

Baby Fresh Food, primul furnizor de mâncare proaspăt pregătită din ingrediente 100% naturale pentru copii, lansează în premieră în România o colecție specială de torturi fără zahăr.

Banana Honey, Cherry Blossom, Exotic Cream, Fluffy Banana, Greek Delight și Smash Cake sunt propunerile specialiștilor Baby Fresh Food pentru părinții care doresc să continue obiceiurile alimentare sănătoase ale copiilor și atunci când aceștia își sărbătoresc primele aniversări sau un alt eveniment special.

Astfel, pentru noua colecție, specialiștii Baby Fresh Food propun blaturi din făină integrală, ovăz, hrișcă sau migdale combinate cu fructe și legume proaspete precum banane, mere și morcovi.
Torturile sunt îndulcite natural cu miere, curmale sau sirop de agave, iar decorul fiecărui tort este unul simplu, cu fructe de sezon, acesta putând fi personalizat cu elemente decorative pentru copii.

Din colecție nu lipsește nici senzaționalul Smash Cake, un tort creat special pentru momentul primei aniversări, în care copilul sărbătorit servește propriul tort așa cum își dorește – de cele mai multe ori chiar cu mânuțele.

Pregătite doar din ingrediente naturale, de calitate superioară, fără zahăr sau conservanți, cele șase torturi oferă posibilitatea părinților preocupați de sănătatea propriilor copii să păstreze tradiția tortului aniversar fără să-l expună unor produse alimentare pentru care acesta nu este încă pregătit.

Torturile fără zahăr din colecția Baby Fresh Food se lucrează doar cu precomandă de minim cinci zile.
Torturile pot fi comandate individual sau alături de meniurile Foodie Bar: mâncare sănătoasă, proaspătă și gustoasă pentru petrecerile copiilor, indiferent de vârsta acestora.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod