Renumitele conserve de pește John West vor ajunge pe piața din România prin intermediul Nordic Food

Nordic Food, una dintre cele mai mari companii în domeniul distribuției produselor alimentare premium atât în retail, cât și în HoReCa va distribui pe piața din România renumitele conserve de pește John West.

Brandul britanic va ajunge în toate magazinele mari din România, hypermarketuri și supermarketuri, prin parteneriatul încheiat între compania românească Nordic Food și Thai Union, unul dintre liderii mondiali în producția de pește și a fructelor de mare.


Fondat în 1857 în Marea Britanie, John West este unul dintre cei mai mari producători de conserve de pește din lume, remarcându-se totodată prin ideile inovatoare, preocuparea pentru gustul și calitatea produselor, rețete sănătoase, disponibile în conservă, ready-to-eat.


Printre inovațiile John West se numără conserva de ton „no drain” care nu necesită scurgere, tonul fiind în continuare suculent, păstrându-și savoarea.

Tonul „no drain” poate fi consumat ușor, fără bătăi de cap și are un miros plăcut.

John West a mers mai departe de atât și a lansat infuziile cu ton și somon, o variantă mult mai aromată care conține o serie de condimente atent selecționate, dar și ulei de măsline. Mai mult decât atât, aceste produse sunt ambalate într-o cutie cu capac ce poate fi închisă din nou după deschidere, păstrând calitățile produsului.


Gustările Light Lunch de la John West sunt o gamă care vine în întâmpinarea celor care-și doresc o masă rapidă, ușoară, gustoasă și sănătoasă. Produsele au un număr redus de grăsimi, sunt bogate în proteine și aduc tonul „no drain” în rețetele diferitelor culturi.

Astfel, gama Light Lunch cuprinde conserve cu ton în stil mediteranean, conserve cu ton  în stil italian sau în stil mexican.


„Prin lansarea produselor John West pe piața din România, ne dorim să atingem și mai mult persoanele care sunt preocupate de un stil de viață sănătos. Peștele este o sursă excelentă de Omega-3, vitamine din grupul B și proteine, iar o conservă de calitate aduce acești nutrienți. Produsele John West sunt inovatoare, sunt preparate după tehnici noi care mențin savoarea și calitățile nutritive ale peștelui. Cu alte cuvinte, ne ducem mai departe angajamentul de a avea bucurie la fiecare masă.”, a explicat Ciprian Moldoveanu, general manager Nordic Food.


Prin intermediul Nordic Food, 35 de produse inovatoare de la John West vor fi distribuite în România în aproape toate lanțurile de supermarketuri din România.

În prima etapă, portofoliul va include o gamă complexă de conserve de ton „no drain”, infuziile de ton și somon, gama Light Lunch, dar și conserve cu fructe de mare (scoici, midii, calamar).
Planul din 2019 vizează extinderea portofoliului de produse și va introduce conservele de macrou gătit la abur și sardinele la grătar, dezvoltând totodată și rețeaua de distribuție.


Sustenabilitate și transparență
Produsele John West sunt realizate respectând angajamentul față de mediu și pescuitul sustenabil. Compania este certificată „Dolphin Safe”, iar prin introducerea codului de urmărire pe site-ul https://www.john-west.co.uk oricine poate afla sursa materiei prime.


John West, prin Thai Union urmărește cu atenție sustenabilitatea lanțurilor de aprovizionare cu pește și fructe de mare, precum și siguranța condițiilor de muncă prin intermediul parteneriatului cu WWF.


Și pentru că sustenabilitatea înseamnă și încredere, John West este lider pe piețele de conserve de pește din Marea Britanie, Irlanda și Olanda .


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod