Program de revenire în formă pentru mămici care alăptează

Medicii centrelor Silhouette din București ajută proaspetele mămici să revină în formă după naștere cu ajutorul unor cure de tratamente corporale neinvazive ce se pot urma chiar și în perioada în care acestea alăptează. În perioada sarcinii, întreaga structură corporală a viitoarelor mămici se modifică, apar depuneri de strat adipos, celulită, iar, după naștere, pielea își pierde din elasticitate și fermitate. Pornind de la aceste probleme estetice, medicii și specialiștii Silhouette au creat două programe speciale pentru mamicile care își doresc să-si remodeleze silueta, să își restabilească tonusul muscular și să-și îmbunătățească calitatea pielii. Programele sunt recomandate după 2-3 luni de la naștere, și pot fi urmate atât de mămicile care alăptează, cât și de cele care nu alăptează.

Program de revenire în formă pentru mămici care alăptează.
Acest program se bazează pe 3 tipuri de terapii:

Guinot TehniSpa – lipo-dermo-aspirație cu rol de eliminare a toxinelor și a apei în exces, slăbire în centimetri  și diminuare a gradului de celulită.

Slăbit Liberty – împachetări cu alge micronizate (*exceptând zona bustului) prin care se activează circulația sangvină și se stimulează lipoliza cu rezultate de pierdere în kilograme.

Ultratone Futura Pro (biostimulare) – cu rol de stimulare a fibrelor de colagen și elastină pentru o piele mai fermă și tonifiată.

În urma celor 10 terapii, care se recomandă a fi urmate în decurs de 4-6 săptămâni, se pot pierde între 3 și 5 kg, în functie de numărul kilogramelor acumulate în sarcină, vârsta pacientei, numărul de sarcini, iar calitatea pielii și tonusul muscular vor fi vizibil îmbunătățite.
Doar în lunile octombrie și noiembrie acest pachet de tratamente are prețul special de 1449 lei (reducere de la 2060 lei).

Program de revenire în formă pentru mămici care nu alăptează

Tratamentul  vedeta al acestui program este Clatuu – liposucție non-invazivă realizată prin procesul de criolipoliză care atacă și elimină depozitele de grăsime nedorite, într-o singură ședință. Rezultatul de slăbire în centimetrii este vizibil la 30 de zile de la efectuarea procedurii, cu efect maxim după 3 luni. Se pot trata oricare dintre următoarele zone: abdomen, talie, coapse, flancuri, brațe. *În cazul nașterii prin cezariană, tratamentul pe zona abdomenului se recomandă după 6 luni de la naștere.
 
Terapiile de Slăbit Liberty presupun împachetări cu alge micronizate care au efect de reducere a țesutului adipos și de activare a circulației sangvine.

Presoterapia este un tratament ce acționează în sensul circulației limfatice, cu rol de eliminare a toxinelor și a apei în exces.
Focusul acestui plan de tratament este slăbirea în centimetri. Pe zona tratată se pot obține până la 6 centimetri în minus.

Doar în lunile octombrie și noiembrie acest pachet de tratamente are prețul special de 2119 lei (reducere de la 3024 lei). Pe lângă aceste programe standard, medicii si specialiștii Silhouette pot propune planuri de tratament personalizate în funcție de condiția fiecărei proaspete mămici și de obiectivele ei, pentru obținerea rezultatelor optime.  Mămicile interesate să revină astfel în formă după naștere se pot programa la un consult gratuit cu medicul specialist la Silhouette Unirii (Bd. Regina Maria Nr.1,  București, tel: 0727 225 157) ori Silhouette Dorobanți (Calea Dorobanți Nr.200, București, tel: 0727 225 158).
Mai multe detalii pot fi găsite pe www.silhouette.ro

 

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod