Primul magazin TATI din Europa de Est se deschide la București

După ce a deschis 15 magazine la nivel internaţional în ultimii doi ani, TATI, brandul de modă francez recunoscut pentru prețurile reduse, deschide primul magazin din Europa de Est, la Bucureşti, pe 27 octombrie. Locaţia din capitală este prima dintr-un lung şir de deschideri ce vor urma în mai multe oraşe din România, Ungaria, Serbia şi Bulgaria.
Magazinul de 1.700 m² se va deschide în complexul comercial Veranda Mall, din zona Obor, sub umbrela Peeraj Brands International, unul dintre cele mai puternice grupuri de francize de modă din România.


Un magazin universal, cu reduceri, şi un simbol al patrimoniului francez, TATI continuă să onoreze promisiunea de a îmbrăca întreaga familie la preţuri accesibile. Cu 150 de magazine răspândite în toată Franţa şi alte 15 magazine internaţionale, în care 90% dintre produse sunt vândute cu mai puţin de 10 euro şi cu 200 de produse noi ce apar la fiecare trei săptămâni, brandul reuşeşte mereu să surprindă.
În ultimii ani, TATI a lucrat pentru a-şi redefini poziţia pe piaţă.
Brandul a regândit complet traseul cumpărătorului în magazin, creând cu atenţie secţiuni care funcţionează ca nişte „boutique-uri” specializate în interiorul magazinului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod