Premii de 15.000 euro la Baby Boom Show


Facebook Twitter gplus Comenteaza
Premii de 15.000 euro la Baby Boom Show
S-a deschis lista înscrierilor la concursurile Baby Boom Show de anul acesta! Atât între 14 şi 17 aprilie, în cadrul târgului de la Romaero Băneasa, cât şi înainte, pe site-ul evenimentului www.babyboomshow.ro, poţi câştiga nenumărate premii, extrem de folositoare atât pentru copii, cât şi pentru viitoarele mămici.
Primul Târg Internaţional dedicat copiilor de până la 5 ani şi viitoarelor mămici pune la bătaie cadouri de 15.000 euro.

Ai de ales între competiţii precum Super Tombola „Chicco"
(http://babyboomshow.ro/Vizitatori/super-tombola-chicco.html), care îţi poate aduce o listă întreagă de produse pentru prichindelul tău sau Super Tombola „Biogenis” (http://babyboomshow.ro/Vizitatori/super-tombola-biogenis.html), care îţi oferă şansa câştigării unui set complet de recoltare de celule stem în valoare de 1000 euro.

Sute de alte produse în valoare de mii de euro pot fi obţinute la concursurile „Cum îţi alegi căruciorul?” (http://babyboomshow.ro/Vizitatori/cum-iti-alegi-caruciorul.html), Tombola „Gravidei” (http://babyboomshow.ro/Vizitatori/tombola-gravidei.html), „Maratonul Cărucioarelor” (http://babyboomshow.ro/Vizitatori/maratonul-carucioarelor.html), „Cel mai frumos zâmbet de pe facebook!” (http://babyboomshow.ro/Vizitatori/cel-mai-frumos-zambet-de-pe-facebook.html) sau Tombola „Bebeluşului” (http://babyboomshow.ro/Vizitatori/tombola-bebelusului.html).

Vizitează site-ul www.babyboomshow.ro sau înscrie-te la concursurile de pe facebook, pe pagina BabyBoomShow.
Fii unul dintre câştigătorii premiilor puse la bătaie anul acesta şi vino în prima zi de târg să-ţi ridici cadoul.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mamimirela pe 24 Mar 2011, 13:49
    baby boom

    eu sunt din provincie si sunt acasa in concediu de crestere copil. nu pot ajunge la targ.mi-ar placea tare mult dar nu avem cu cine lasa fetita acasa. pot participa doar la un concurs pe net. nu e corect.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod