Noul sistem de călcat Philips PerfectCare

Philips lansează în România PerfectCare, primul şi singurul sistem de călcat de pe piaţă căruia nu trebuie să îi mai setaţi temperatura şi cantitatea de aburi - acest lucru este acum posibil datorită tehnologiei unice Optimal Temp, creată de Philips.
Philips lansează în România PerfectCare, primul şi singurul sistem de călcat de pe piaţă căruia nu trebuie să îi mai setaţi temperatura şi cantitatea de aburi - acest lucru este acum posibil datorită tehnologiei unice Optimal Temp, creată de Philips. Noul sistem de călcat revoluţionar nu arde ţesăturile, chiar dacă este lăsat pe haine până la 5 minute; în plus, nu lasă pete sau urme de apă şi protejează ţesăturile.
Este uşor de folosit, pentru că nu necesită reglarea temperaturii sau a cantităţii de abur; sistemul este sigur pentru orice tip de ţesătură, deoarece asigură o temperatură optimă, constantă pentru fiecare material şi este extrem de eficient – testele au demonstart că niciun alt sistem de călcat din lume nu este mai rapid.

Tehnologia Optimal Temp, creată de Philips, combină perfect temperatura cu puterea aburului şi reprezintă pasul spre o nouă eră în domeniul călcatului hainelor, datorită unei incinte de vaporizare şi presurizare revoluţionare, care eliberează abur cu o presiune mare şi  constantă la o simplă apasare a unui buton, la o temperatură a tălpii optimă pentru ţesături.
Alte sisteme de călcat, la aceeaşi temperatură, pot avea scurgeri sau pot emite o cantitate redusă de abur. Procesorul Smart Control menţine talpa sistemului de călcat la o temperatură constantă, de 100˚C, ceea ce îl face sigur de folosit pentru toate ţesăturile, nefiind niciodată prea fierbinte sau prea rece.

Philips PerfectCare va fi disponibil în Romania începând cu luna noiembrie. Preţuri: Noul sistem de călcat Philips PerfectCare GC9230 – 1199 lei, Noul sistem de călcat Philips PerfectCare GC9220 – 1099 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod