Noul gel de duş Nivea For Men Pure Impact

Duşul reprezintă un mod minunat de a începe sau a încheia ziua. Bărbaţilor le place să simtă jetul de apă de dimineaţă, sau la sfârşitul unei zile grele de muncă sau poate după un antrenament la sala de sport.

Duşul reprezintă un mod minunat de a începe sau a încheia ziua. Bărbaţilor le place să simtă jetul de apă de dimineaţă, sau la sfârşitul unei zile grele de muncă sau poate după un antrenament la sala de sport.

Şi asta pentru a-şi detensiona muşchii şi pentru a face o pauză de la vieţile lor agitate şi stresante. Iar pentru ca duşul să fie cu adevărat plăcut este important să ai produsele de duş care ţi se potrivesc.

Noua gamă de geluri de duş NIVEA FOR MEN este atrăgătoare atât la exterior cât şi în interior.  

Noul gel de duş NIVEA FOR MEN PURE IMPACT are o formulă inovativă cu particule albastre exfoliante pentru o curăţare eficientă care îi asigură pielii hidratare şi prospeţime de durată. Astfel, acesta are un parfum revigorant masculin, atât pentru corp cât şi pentru păr, gelul transparent formând o spumă bogată şi fină, pentru o experienţă de duş desăvârşită.


Odată cu lansarea gelului de duş NIVEA FOR MEN PURE IMPACT, NIVEA a introdus formula Hydra IQ în întreaga gamă de geluri de duş NIVEA FOR MEN - o tehnologie unică ce ajută la formarea de noi aquaporine. Această tehnologie ajută la hidratarea pielii, în acelaşi timp oferindu-ţi o stare generală de bine. Aquaporinele sunt canale microscopice care controlează transferul apei din şi în afara celulelor. Un număr ridicat de aquaporine asigură hidratarea chiar şi în straturile profunde ale pielii.
Rezultatul este o piele îngrijită şi bine hidratată! 

Gama de geluri de duş NIVEA FOR MEN are acum haine noi. Astfel, gelurile de duş sunt acum mult mai uşor de manevrat, iar datorită noului capac recipientele pot să stea şi invers astfel încât tu să te poţi bucura şi de ultima picătură pentru un duş revigorant. Mai mult decât atât, gelurile de duş NIVEA FOR MEN se disting acum prin forma masculină adusă de ambalaj. 

Preţ recomandat: 11,81 lei (250 ml), 16,82 lei (500 ml).

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod