Nou de la Policolor: SPOR VOPSEA ROSTURI

Policolor, unul dintre cei mai importanți jucători din piaţa de lacuri şi vopsele decorative, lansează SPOR VOPSEA ROSTURI.

Policolor lansează un nou produs marca SPOR destinat împrospătării rosturilor dintre plăcile de faianță sau gresie. SPOR VOPSEA ROSTURI poate fi folosit și pentru redecorarea rosturilor cu altă culoare decât cea inițială, produsul fiind disponibil într-o gamă de 10 culori, acestea fiind ilustrate și pe cutie.

SPOR VOPSEA ROSTURI este o vopsea superlavabilă alba, care prezintă rezistență mărită la spălarea cu bureți, inclusiv cei abrazivi, și rezistență superioară la produsele de curățare utilizate în mod obișnuit în băi și bucătării.

Cu ajutorul SPOR VOPSEA ROSTURI degradarea inerentă în timp a rosturilor poate fi rectificată fără a necesita o intervenție majoră.
Cu un grad ridicat de alb și o aderență bună la suport, vopseaua vine la pachet cu un set complet pentru folosire, care include o pensulă și un  burete, astfel că nu mai este necesară achiziționarea de instrumente suplimentare pentru aplicarea ei. Întreaga gamă de culori a SPOR VOPSEA ROSTURI este disponibilă în magazinele echipate cu mașini de nuanțare computerizată IRIS Colour System.

Cantitatea de 250 ml de vopsea dintr-un pachet SPOR VOPSEA ROSTURI poate acoperi o suprafață de 2 mp sau 400 metri liniari, luând în considerare rosturi cu o lățime medie de 5 mm.
Vopseaua se aplică ușor cu ajutorul pensulei din pachet, iar ulterior acestei operațiuni este recomandată o perioadă de uscare de 2-12 ore în funcție de umiditatea și temperatura mediului în care a fost folosită. Vopseaua în exces se îndepărtează ușor de pe plăcile de faianță sau gresie cu ajutorul buretelui din pachet.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Tudor irina pe 17 Mar 2024, 18:30
    Doresc pachet vopsea ptr împrospătarea chitului de rost vechi dintre placi gresie

    Doresc pachet chit rist placi gresie

    0
    0

  • Felicia Enache pe 22 Oct 2018, 13:37
    spor vopsea pentru rosturi

    Policolor nu mai produce vopseaua de 3-4 ani. Producea...în concluzie vopseaua nu se mai găsește pe piață. Informația este de la un magazin Policolor.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod