Noile Cereale Milupa BIO, cu banane organice

Micuţa ta comoară se apropie de vârsta diversificării iar tu, mamico, vei acorda o atenţie sporită alimentelor pe care le vei introduce în dieta bebeluşului.
Micuţa ta comoară se apropie de vârsta diversificării iar tu, mamico, vei acorda o atenţie sporită alimentelor pe care le vei introduce în dieta bebeluşului. Cerealele BIO reprezintă o alternativă sănătoasă pentru bebeluşul care până acum s-a bucurat doar de lăpticul matern şi care este pregătit să descopere texturi noi.

Milupa îţi oferă acum cereale BIO cu banane organice, pentru ca bebeluşul tău să se bucure de toată sănătatea din fructele şi cerealele organice şi să experimenteze gusturi noi, delicioase.
Recomandate de la 6 luni, cerealele BIO cu banane organice provin din culturi agricole ecologice, în care nu s-au folosit îngrăşăminte chimice şi sunt primele cereale din gama Milupa BIO care conţin fructe organice. Boabele cerealelor au fost măcinate şi transformate în fulgi  delicaţi, pentru a căpăta o textură fină, adaptată sistemului digestiv incomplet dezvoltat al micuţilor. Pret recomandat: 18 lei.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod