Herculum Spa - puterea apelor termale” de la Afrodita Resort & SPA



Spa-ul este alimentat în zona pentru tratamente balneo de un izvor propriu de apă termală minerală, concentrată în sulf, cu pH optim pentru piele, oferind posibilitatea de terapii balneare. Și povestea nu se oprește aici. Herculum SPA duce mai departe legenda de pe Valea Cernei. Aici, regăsim o saună neagră care re-aduce în actualitate „smoke sauna”, dar pune în valoare și pinul negru, o particularitate a locului. Apoi, tot aici, poți descoperi sauna cu „Ierburile Afroditei”.

Atuul ei?  Aromele afrodisiace obținute printr-un mix special de plante, rețetă mostenită de la însăși zeița frumuseții, ce activează simțurile și oferă o stare de beatitudine. Etapa următoare? O  saună cu sare și una cu infraroșu. Toată această suită de facilități face parte dintr-un circuit Spa de detoxifiere, care este completat de piscine, zone de relaxare și camere de tratament.

Herculum SPA mizează pe puterea vindecătoare a apelor termale sulfuroase și în cadrul tratamentelor de recuperare și prevenție pentru afecțiuni reumatismale, dermatologice.
Acestea sunt completate de servicii de fizioterapie, hidroterapie, kinetoterapie, electroterapie și masaj. Tratamentele oferite sunt personalizate de către medicul centrului, în urma unei consultații de specialitate, iar gama de terapii include electroterapie, elongații, băi galvanice, duș subacval, împachetare cu termogel, kinetoterapie. Toate acestea sunt efectuate cu aparatură de ultimă generație.

La Herculum Spa, nu sunt uitați nici părinții și copiii. Ei se pot bucura în două spații de joacă, unul interior și unul exterior, o zonă de aqua splash se află în construcție în zona piscinei interioare.

Tu ce planuri ai? Când vii să te bucuri de viața la Herculum Spa? Află mai multe pe www.afroditaresort.ro.
Te așteptăm la Băile Herculane, pe Str. Complexelor, Nr.2.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod