Festivalul RomânIA Autentică pentru prima dată la Brașov

Aflat la ce-a de-a treia ediție, Festivalul RomanIA Autentică va ajunge pentru prima dată și la Brașov, în inima Transilvaniei. După prima zi de festival dedicată meșteșugarilor și atelierelor de creație, a doua zi, Piața Sfatului îi va întâmpina pe participanți cu un spectacol extraordinar, la care își vor da concursul artiști de diferite facturi. Vor fi prezente ansambluri de Juni din întreg județul Brașov, precum și alte ansambluri folclorice și interpreți ca Plaiurile Dumbrăviței, Măgura Codlea, Zestrea Seceleană, Șopot Ardelean, Poenița, Iulia Mihai, Silvia Bordeianu, Cristian Ioan Țăran, Radu Gota, Claudia Mirițescu, Luminița Vlaicu, Brăndușa Bârsan, dar și nume importante ale scenei muzicale românești în spectacolul nostru, precum Dinu Iancu Sălăjanu, Maria Constantin, Domnița Iscru, Florin Chilian, Săftița by Marius Mihalache, iar în final Ovidiu LipanȚăndărică și Fanfara 10 Prăjini vor încheia o zi de neuitat în care tradiționalul va fi pus în lumină și potențat de aspectele contemporane.

Întreg spectacolul va fi prezentat de cunoscuta realizatoare de televiziune, Măriuca Mihăilescu, cea care an de an a fost gazda festivalului RomânIA Autentică.

Nu doar că a moderat mulți ani emisiuni de televiziune extrem de apreciate, dar Măriuca Mihăilescu este este formator acreditat de Centrul Național pentru Formare și Perfecționare a Antrenorilor (CNFPA), specialist în comunicare, atenția ei fiind îndreptată înspre oamenii de afaceri, manageri, politicieni și comunicatori în domeniul științelor.

Spectacolul se va desfășura în 24 iunie începând cu orele 12.00, va debuta cu o paradă a ansamblurilor participante pe traseul Modarom - Strada Republicii- Piața Sfatului și se va încheia tarziu in noapte în ritmul Fanfarei 10 Prăjini alaturi de Ovidiu Lipan Țăndărică.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod