De Ziua Copiilor, Ioana Ginghină a organizat 10 evenimente de amploare în același timp, în 3 orașe diferite: Constanța, Brașov și București

De 1 iunie, Ziua Copiilor, echipa MiniArtShow by Ioana Ginghină a organizat pentru copiii din România 10 evenimente de amploare, susținute în același timp în 3 orașe diferite: Constanța, Brașov și București. Peste 2500 de copii s-au distrat și au socializat la evenimentele dedicate lor, din prima zi a verii.

De la lansare și până în prezent, Ioana Ginghină a organizat prin MiniArtShow peste 60 de evenimente de mare amploare, la care au luat parte peste 30.000 de participanți. “În cei 6 ani de activitate am organizat cel putin 10 evenimente mari pe an, și când spun evenimente mari mă refer la cel puțin 500 de persoane participante.
Am organizat evenimente atât în mall-uri și spatii comerciale, cât și în parcuri. Pe lângă București, am mai organizat evenimente în Brașov, Sibiu, Constanța, Buzău, Bacău, Pitești și Timișoara”, povestește actrița Ioana Ginghină.

MiniArtShow organizează evenimente creative și recreative care se adresează familiilor, deopotrivă copii și părinți. “Nu de puține ori am avut evenimente în cadrul cărora ne-am ocupat nu doar de copii, ci și de adulți. Workshopuri de actorie și dezvoltare personală, workshopuri de inventat parfum sau chiar de gătit sănătos, care sunt atractive atât pentru copii, cât și pentru adulți”, spune Ioana Ginghină.

Evenimentele organizate de acțrița Ioana Ginghină sunt apreciate de cei mici și părinții întrucât sunt special gândite pentru ei, îndeplinindu-le nevoia de distracție, relaxare și timp de calitate petrecut în familie.
Avem și spectacole muzicale, produse chiar de noi, care se adresează intregii familii, pentru că ne-am dorit ca mesajul să fie atât pentru copii, dar și pentru adulți. Evenimentele noastre se remarcă prin integrarea adulților în joaca copiilor. Un simplu atelier creativ de accesorii se poate transforma într-un concurs între echipe, adult și copil, astfel că la sfârșit avem o paradă de accesorii, o prezentare în care fiecare familie își prezintă opera de artă. Atmosfera la evenimente este foarte frumoasă, pentru ca venim cu o ofertă mare de activități și astfel copiii intră imediat în joacă.
De curând ne-am dezvoltat și în evenimentele pentru copii mari, peste 9-10 ani”
, povestește Ioana Ginghină.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod