Eturia:7 sfaturi pentru o vacanța exotică reușită



4.    Recomandăm încheierea unei asigurari de sănătate, dar cea mai buna metodă de a evita orice tip de problemă medicală este să discuți din timp cu un medic specialist. Acesta iți va explica ce vaccinuri sunt necesare și ce măsuri de precauție să iți iei pentru a te bucura de o vacanța linistită.

5.    Bineințeles că în destinații exotice, trăiesc vietăți exotice, așa că după ce te asiguri că nu ai fobii care să iți strice vacanța, pregătește-te și cu un repelent împotriva insectelor, pentru că ai putea avea nevoie.

De asemenea, este important sa nu va aventurati pe trasee necunoscute, sa incercati sa nu va indepartați de zonele indicate  ca sigure in harti, brișuri, ghiduri fiindcă în anumite destinații exotice poți avea ghinionul să dai nas în nas cu un animal pe care l-ai văzut doar în carți.

6.    Pune în bagaj îmbrăcaminte și încălțăminte comode și adecvate zonei pe care urmează să o vizitezi. Nu îngreuna bagajul și încearcă să cauți sfaturi cu privire la îmbracamintea purtată de localnici și sa-ți pui î bagaj  haine care sa fie in concordanță cu: vremea, religia, cultura, umiditatea zonei.

7.    Și cel mai important sfat, relaxează-te și bucură-te de experiență, oriunde te-ai decis să ajungi, cu siguranță te vei întoarce cu amintiri minunate.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod