Dubai Fitness Challenge revine între 19 octombrie-17 noiembrie

La cererea publicului, Dubai Fitness Challenge (DFC) revine în 2018 cu un program de angajament public mult mai cuprinzător.
Prima ediție – DFC 2017 -  a reunit sectorul privat și cel public și a obținut un răspuns copleșitor din partea locuitorilor, încurajând 786.000 de cetățeni și rezidenți de toate vârstele și nivelurile de pregătire sportivă să efectueze 30 de minute consecutive de activitate fizică în fiecare zi timp de 30 de zile.
Anul acesta, obiectivul festivalului este de a atrage peste un milion de persoane care să participe la mișcarea care va pune din nou la dispoziție o gamă variată de activități de fitness, facilități și sporturi gratuite, cele mai la modă exerciții și, desigur, popularele carnavaluri de fitness de weekend, dar și numeroasele sate de fitness din oraș.

Programat să aibă loc în perioada 19 octombrie-17 noiembrie 2018, Dubai Fitness Challenge este singura mișcare sportivă din lume la nivel urban care promovează numeroase activități și se desfășoară de-a lungul unei întregi luni.
Oferind participanților un spectru larg de activități - de la mers, sporturi de echipă, regimuri intense de fitness, paddle-boarding și cursuri de fitness în grup până la fotbal, yoga, ciclism și multe altele - ediția de anul acesta va fi mai plină de acțiune, distracție și satisfacții personale, deoarece urmărește să încurajeze interacțiuni personalizate între oameni de toate vârstele, pe care, cel mai probabil, nu le-au mai încercat până acum.

Mai multe informații, inclusiv detalii despre înregistrare și întregul line-up de la Dubai Fitness Challenge vor fi dezvăluite la începutul lunii octombrie, când participanții înregistrați se vor putea înregistra pe aplicația Dubai Fitness.
Pentru mai multe informații, vizitați www.dubaifitnesschallenge.com

Despre Dubai Fitness Challenge
Dubai Fitness Challenge a fost creat pentru a încuraja locuitorii din Dubai să-și intensifice activitățile fizice și să se angajeze să facă sport 30 de minute pe zi, timp de 30 de zile. Desfășurându-se între 19 octombrie și 17 noiembrie 2018, Provocarea cuprinde toate formele de activități - de la crichet pe plajă, ciclism și fotbal până la paddle-boarding, sporturi de echipă, mers și yoga, precum și multe altele.
Toată lumea e încurajată să participe individual sau împreună cu prietenii, familia și colegii și să se bucure de modalități noi și interesante de a-și îmbunătăți nivelul de fitness. Participanții își pot urmări performanțele pe aplicația Dubai Fitness și pot ajuta Dubai să devină cel mai activ, sănătos, fericit și inteligent oraș de pe planetă. 


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod