Brutăriile Paul reintroduc în meniu colecţia de croissante dulci şi sărate

Brutăriile Paul reintroduc în meniu colecţia de croissante dulci şi sărate, crocante la exterior şi pufoase la interior, cu ingrediente pentru toate gusturile. Produsele sunt preparate după reţete renumite franţuzeşti ce pot fi consumate atât la micul dejun şi prânz, cât şi la ocaziile speciale din familie sau la birou.     

Gurmanzii preparatelor de patiserie fină vor descoperi în gama Croissants sucrées (dulci) trei rețete apetisante, cu cremă de vanilie şi zmeură, cremă de ciocolată şi alune sau cremă de ciocolată, iar în gama Croissants salées (sărate) trei combinații inedite: somon afumat, brânză de capră şi roşii deshidratate sau bacon şi sote de ciuperci.

Brutăriile Paul au pregătit și o ofertă dedicată amatorilor de croissante: cei care achiziţionează două produse, îl vor primi pe al treilea gratuit.
Colecţia de croissante din gamele sucrées şi salées este disponibilă în toate brutăriile Paul din Bucureşti, Ploieşti şi Cluj, inclusiv cele de tip chariot, până la data de 16 februarie 2016.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod