beko LANSEAZĂ NOI TEHNOLOGII INOVATOARE ÎN CADRUL IFA 2018



Tehnologia FlameAdjust™ care echipează plitele Beko oferă nouă niveluri de putere, pentru gătirea corespunzătoare a alimentelor.

Odată terminat procesul de gătit, tehnologia PractiClean™ face ca plitele din oțel inoxidabil să fie de zece ori mai ușor de curățat. Astfel, timpul alocat înainte curățatului plitei poate fi dedicat obiceiurilor și activităților sănătoase.

Aparatele frigorifice sunt printre cele mai utilizate electrocasnice și totodată sunt expuse bacteriilor dăunătoare.

Tehnologia FreshGuard® neutralizează moleculele de miros neplăcut prin intermediul unui filtru special și a LED-urilor UV și contribuie la păstrarea proaspătă a alimentelor pentru o perioadă mai lungă de timp.

Pentru că nu o dată am fost în situația de a avea mâinile ocupate când “jonglăm” în bucătărie, tehnologia DoorAssist® face posibilă deschiderea şi închiderea automată a ușii frigiderului printr-o atingere ușoară a mânerului.

Tehnologia AutoDosing care echipează noile mașini de spălat vase Beko simplifică semnificativ procesul de spălare a vaselor: în funcție de programul de spălat vase selectat, se eliberează o cantitate exactă de detergent necesară pentru a obține cel mai bun rezultat.
Astfel, în compartimentul dedicat se poate stoca o cantitate de detergent și agent de clătire suficientă pentru o perioadă de o lună.

Noua gamă de blendere Beko vine cu tehnologia Vacuum, care împiedică pierderea uzuală a nutrienților din fructe și legume, ca urmare a procesului de oxidare.  Această tehnologie asigură valoarea nutritivă maximă a preparatelor, acestea păstrându-și proprietățile  pentru o perioadă mai lungă de timp. Comparativ cu un blender standard, Blender Vacuum păstrează cu 40% mai mult din vitamina C conținută de fructe sau legume, astfel preparatele vor avea un gust mai bun și o textura mai fină, chiar și atunci când sunt depozitate peste noapte.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod