Dr. Oz: 5 soluţii naturale ca să-ţi albeşti dinţii rapid şi ieftin

Nu eşti mulţumită de culoarea danturii tale, însă nu ai banii necesari pentru a face un tratament de albire profesional? Află care sunt soluţiile naturale şi ieftine recomandate de celebrul Dr. Oz!

Părerile experţilor sunt împărţite atunci când vine vorba despre albirea profesională a danturii, adică acele tratamente aplicate în cabinetele de stomatologie care au ca efect o deschidere a nuanţei dinţilor. Unii medici stomatologi recomandă albirea dinţilor de mai multe ori pe an, în vreme ce tabăra opusă se declară împotriva acestor tratamente, pe motiv că ingredientele din ele pot să afecteze serios dinţii.

De asemenea, nu este recomandat să foloseşti pe termen lung pasta de dinţi cu efect de albire, deoarece sensibiliează dinţii şi nu vei obţine rezultatele pe care le aştepţi, avertizează medicul stomatolog Orania Caleşu. "Există diverse paste de dinţi cu efect garantat de albire, însă rezultatele acestor produse nu se ridică la aşteptările consumatorilor, ele reuşind mai degrabă să întreţină un rezultat de albire profesională sau să dea puţină luminozitate dinţiilor, îndepărtând unele pete. De asemenea, cercetătorii au descoperit faptul că în timp, pasta de dinţi cu efect de albire sensibilizează dinţii, din cauza substanţelor specifice, care nu sunt indicate pentru smalţ", explică specialistul. 

Ca să eviţi aceste probleme apelează cu încredere la soluţiile 100% naturale recomandate de Dr. Oz!

Iată cinci soluţii sănătoase care au grijă de dantura ta şi o fac mai strălucitoare:

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod