Un tratament mai simplu pentru pacientii seropozitivi

Noua forma farmaceutica Kaletra comprimat (lopinavir/ritonavir) s-a lansat pe piata si ofera pacientilor seropozitivi un tratament sigur, eficient si simplificat in lupta impotriva virusului HIV-1 (virusul imunodeficientei umane).

Lansat de Compania Abbott, Kaletra comprimat reprezinta tratamentul antiretroviral care va simplifica considerabil viata pacientilor HIV-pozitivi, pastrand aceeasi eficienta indelungata. Noul Kaletra comprimat inseamna mai putine comprimate, dar aceeasi cantitate de substanta activa dispersata in organism intr-un mod lent si constant datorita noii tehnologii inovatoare Meltrex.
Agentia Nationala a Medicamentului a aprobat noua forma farmaceutica a companiei Abbott pe data de 30 octombrie 2006. "Avand in vedere ca noul produs Kaletra comprimat este de-acum disponibil si in Romania, medicii pot oferi pacientilor un tratament sigur, eficient si dovedit stiintific in lupta impotriva virusului HIV-1, la care se adauga si confortul unui regim de dozare simplificat", a declarat Prof. Dr. Adrian Streinu-Cercel. Noua forma farmaceutica Kaletra comprimat este special realizata pentru a oferi pacientilor mai multe beneficii, imbunatatind confortul tratamentului fara sa diminueze eficacitatea.
Mai exact, noua formula ofera: Simplificarea tratamentului, aceeasi eficienta: un numar mai mic de comprimate
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod