Un nou tratament care invinge raceala si gripa

Vrei sa scapi rapid de raceala si gripa? Incearca Modafen, un nou tratament care invinge raceala si gripa.
Medicamentul actioneaza eficient si rapid pentru inlaturarea durerilor de gat, decongestionarea cailor respiratorii, scaderea febrei si calmarea durerilor de cap si a durerilor musculare, situandu-se printre primii cinci competitori de pe piata medicamentelor impotriva racelii si gripei.
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Dan Nae pe 5 Mar 2011, 20:44
    DA!

    foarte bun Modafenul. dupa 2 pasile mi-a luat gripa cu mana!

    2
    1

  • constantin pe 3 Dec 2008, 01:26
    MODAFEN EATE MAI MULT OTRAVA DECAT CE E IN RECLAMA

    Am luat modafen si febra m-a tinut 5 zile, am luat nurofen si paracetamol si m-a lasat in seara precedenta, apoi am luat un Modafen si febra a revenit, citi reactii adverse ale modafenului si v-a apuca groaza, de la infarct sau accident vascular la sange in urina si tulburari de vedere, cel mai grav cred ca ar fi ca scaderea globulelor rosii de care avem mare nevoie cand suntem bolnavi, deci??? Ce este atat de miraculosa acesta otrava de medicament ?

    3
    1

  • constantin ispas pe 3 Dec 2008, 01:25
    MODAFEN EATE MAI MULT OTRAVA DECAT CE E IN RECLAMA

    Am luat modafen si febra m-a tinut 5 zile, am luat nurofen si paracetamol si m-a lasat in seara precedenta, apoi am luat un Modafen si febra a revenit. Citi reactii adverse ale modafenului si v-a apuca groaza, de la infarct sau accident vascular la sange in urina si tulburari de vedere, cel mai grav cred ca ar fi ca scaderea globulelor rosii de care avem mare nevoie cand suntem bolnavi, deci ??? Ce este atat de miraculosa acesta otrava de medicament? Banii sunt importantii ptr cei de la sanatate nu si numele lor... care vine de la sanatatea cetatzenilor.

    0
    2

  • elena pe 25 Ian 2008, 02:21
    Salut

    Da intr-adevar modafenul este bun.

    1
    1

  • angelica_covase pe 23 Ian 2008, 21:15
    Modafen

    A aparut pe piata de anul trecut, daca ti-l administrezi la primele simtome ai sanse foarte mari sa reduci neplacerile cauzate de raciala si gripa, eu am adaugat si vitamina C efervescenta, a avut efect!

    1
    0

  • costicachirota pe 23 Ian 2008, 13:17
    Gripa

    Il folosesc deja astazi este a treia zi de cand il iau si tot nu da rezultatele scontate.

    0
    1

  • nenciu claudia pe 23 Ian 2008, 10:26
    Modafen

    La mine nu a mers. Am luat 3 zile si simptomele au persistat. Am fost la medic si am primit Azitromicina Sandoz. A fost ok.

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod