Training dedicat contraceptiei

Principalele subiecte dezbatute au fost fiziologia ciclului menstrual si a sarcinii, modalitatile de aparitie a sarcinii, toate metodele de contraceptie, incluzand contraceptia hormonala si principalele ipoteze false legate de acestea. Cursul a fost adresat reprezentantelor mass-media, dar si cititoarelor publicatiilor participante.
"Intrucat mass-media este una dintre principalele surse de informare la care apeleaza majoritatea femeilor, uneori fara a consulta un doctor, am considerat ca un astfel de curs este necesarpentru a ne asigura ca sunt transmise catre reprezentantii mass-media si, implicit, catre publicul larg, informatiile relevante si veridice", a spus Viorel Titei, Brand Manager Richer Gedeon.

Trainingul a avut loc la Poiana Brasov si a fost sustinut de medicul, specialist primar in obstretica-ginecologie, planificare familiala si sexologie medicala, Vlad Ghiorghita.
Totodata, acesta este si unul din membrii campaniei de informare initiata de Richer la inceptul anului 2007.  

Cursul s-a bucurat de un interes deosebit in randul participantelor, celel mai apreciate subiecte fiind cele legate de metodele moderne de contraceptie, in special cele referitoare la pilula contraceptiva combinata.

Proiectul initiat de Richter Gedeon este o continuare a campaniei de informare asupra contraceptiei, pe care compania o deruleaza in 2007, alaturi de programul "Zona intima" desfasurat in iulie anul aceste.
Pe langa aceasta actiune, compania a mai derulat si deruleaza in continuare o campanie ampla de informare prin care ofera femelior, care apeleaza la pilulele contraceptive, un beep-er care sa le aminteasca in fiecare zi ca este timpul sa isi ia pastila. Astfel, orice supriza neplacuta este eliminata.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Maria pe 27 Nov 2007, 15:44

    Sunt curioasa daca s-a vorbit acolo de efectele nocive ale pilulei contraceptive. Pt. ca ovulatia se produce in ciuda pilulelor de orice fel, si astfel apar 2 efecte UCIGATOARE ale pilulelor: (1).pilulele deterioreaza mucoasa uterina, care se subtiaza si nu mai are destule glande si hrana (glycogen) pt. copil, acesta moare de foame, in timp ce mama sa rade, se plimba, vorbeste sau mananca. (2) pilulele impiedica dinamica trompei, astfel incat fetita sau baietelul conceput adeseori nu poate ajunge la timp in uter. Din aceasta cauza, copilul moare. Asta e ceea ce se numeste avort timpuriu

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod