Suna gratuit la nutritionist!

Compania Danone continua programul educational si lanseaza in premiera un infoline gratuit dedicat subiectului nutritie.
Acest infoline are rolul de a oferi femeilor accesul cat mai facil la informatii legate de o nutritie echilibrata si sanatoasa. Apelurile la Infoline-ul de nutritie sunt gratuite, iar cei care vor suna vor fi consiliati de catre medici specialisti nutritionisti.

Nutritionistii de la capatul firului va vor sfatui cu privire la regulile unei nutritii echilibrate si vor raspunde la intrebarile celor interesati sa afle mai multe despre alimentatie. Linia verde poate fi accesata sunand la 0 8000 8000 0 in perioada 25 octombrie – 09 decembrie si este gratuita de oriunde s-ar suna de pe teritoriul Romaniei.
Programul este de Marti pana Duminica, intre orele 13:00 – 20:00.

In paralel cu acest infoline, site-ul www.nutriday.ro are rolul de a sprijini mesajul educativ si de a oferi informatii complete si utile despre nutritie.
 

Comentarii (9)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • joshua pe 14 Aug 2011, 13:17
    danone

    hahahahahahahahahahaha!!!!ce nestiutori sunteti!danone a fost interzisa in America deoarece contine guma de guar,la fel si la noi.Nu Va ganditi doar la look-ul vostru ci si la sanatatea copiilor.Un puiut a mancat Danone si atat de mari probleme a avut cu digestia ca a ajuns la reanimare si o murit pe loc!Mai bine mancati iaurturi romanesti!!!!Nu ma credeti?!?Atunci cautati pe Google(ca de aia avem)"danone este o prostie si sa vedeti cate plangeri sunt!!!

    0
    0

  • Cristina Chivu-Sibiu pe 2 Dec 2007, 17:13
    Danone

    Da, este o idee buna sa primesti sfaturi de la niste profesionisti, nu am incredere daca se poate apela din orice retea {ex.rds} mi sa mai intamplat cu telefone gratuite si cand vine factura faci infarct. Am o fetita de 2 anisori si la capitolul alimentatie stam foarte prost si mi-ar fi fost necesar sa primesc niste sfaturi de la niste profesionisti.

    0
    0

  • marin elena roxana pe 8 Nov 2007, 06:11
    pentru danone

    imi plac foarte mult iaurturile danone dar cele cu fructe, si sint sigura ca sinteti cei mai buni

    0
    0

  • stavarache ramona pe 6 Nov 2007, 17:19
    pentru danone

    imi place iaurtul danone nutriday,cred ca sunteti cei mai buni,dar am o intrebare:chiar toti incredientii sunt naturali?va rog dati un raspuns!

    0
    0

  • alex pe 1 Nov 2007, 19:08
    danone

    astia de la danone se simt in stare sa dea sfaturi despre nutritie? atunci sa recomande oamenilor sa nu le manance iaurturile alea pline de conservanti si cine mai stie ce

    0
    0

  • akarina pe 31 Oct 2007, 14:18
    E O IDEE MINUNATA

    ROMANII AU NEVOIE DE NUTRITIONIST IN SPECIAL CAND E VB DE GRATUITATI

    0
    0

  • eu pe 31 Oct 2007, 13:25
    este nr gratuit

    Din orice retea suni este gratis. Poti sa suni chiar daca nu ai bani pe cartela telefonica sau de la un telefon public, fara cartela. Numerele gen TelVerde, cu 0800.... au acelasi regim cu numerele de urgenta.

    0
    0

  • OLIVIA pe 31 Oct 2007, 09:52
    DIN ORICE RETEA????

    EU SUNT IN cOSMOTE, IAR DELUNA ASTA VOI INTRA DIN NOU IN RETEAUA ORANGE. pOT SUNA SI DIN cOSMOTE, SAU ORANGE, GRATUIT? sAU CAND IMI VINE NOTA DE PLATA, IMI INCARCA FACTURA DIN PLIN? aSTEPT UN RASPUNS DIN PARTEA REDACTIEI. SPER CA NU VA FACETI CA PLOUA. MULTUMESC.

    0
    0

  • Iovanov Madalina pe 30 Oct 2007, 15:04

    Vreau o retete de ingrasare.Sunt cam slaba.Multumesc

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod