Sucul de struguri este cel mai sanatos pentru organismul tau

In urma unei analize detaliate a sucurilor de fructe, expertii au constatat ca un consum ridicat de diverse sucuri naturale din fructe reduce riscul de aparitie a numeroase boli, printre care si Alzheimer

Un prim studiu despre beneficiile antioxidantilor a fost realizat de catre cercetatorii de la Universitatea Glasgow din Scotia si a scos in evidenta faptul ca sucurile de struguri, mere si afine contin cele mai multe substante benefice pentru organism, informeaza BBC News Online. Contin antioxidanti puternici care reduc efectele nocive pe care radicalii liberi le exercita asupra organismului.
Astfel incat au capacitatea de a mentine si imbunatati sanatatea, chiar mai mult ofera protectie impotriva bolilor cronice. "Nu toate sucurile stoarse din fructe sunt benefice pentru organism. O dieta suplimentata de un consum regulat de diverse sucuri de fructe (cum ar fi cel de struguri rosii, grepfrut, mere si afine) va creste aportul de antioxidanti necesari organismului", sustine Alan Crozier, coordonatorul studiului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod