"Succes in 10 minute" cu cel mai performant aparat de intretinere corporala

Recent a avut loc lansarea oficiala in Romania a aparatului de antrenament Power-Plate, declarat de catre specialisti cel mai modern si revolutionar aparat de intretinere corporala din lume.
Invitatul special al serii a fost inventatorul acestuia, Guus van der Meer, fost antrenor olimpic al reprezentativei Olandei in anii '80. El a explicat de ce Power-Plate este un aparat extrem de eficient, dar si foarte simplu de utilizat, actionand diferit fata de aparatele de antrenament clasice, prin modularea acceleratiei si nu a masei. Milioane de oameni din 60 de tari au adoptat aceasta metoda de antrenament. Sportivi de performanta si echipe valoroase din Europa (Manchester United, echipa nationala de fotbal a Germaniei, echipa nationala de schi a Austriei), majoritatea echipelor americane de hochei, baschet sau baseball folosesc Power-Plate pentru antrenament si recuperare.
Lucas Buit (Campion Olandez la Squash), Maria Vis (Campioana patinaj viteza), Anni Friesinger (Medalie olimpica de aur la 1500 m in 2002), David Lloyd (jucator de tenis) sunt sportivi importanti, a caror performanta a fost influentata pozitiv de antrenamentul cu acest aparat. Staruri internationale, precum Julia Roberts, Claudia Schiffer, Monica Bellucci, Natalia Imbruglia, Karl Lagerfeld, Ivana Trump, Clint Eastwood, Madonna, dar si Printul Charles, Regele Arabiei Saudite, Regele Albert de Monaco au adoptat conceptul "Succes in 10 minute".
Power-Plate este varianta perfecta pentru acei oameni vesnic ocupati sa arate si sa se simta excelent intr-un timp redus. O sesiune de 10 minute, de 2 sau 3 ori pe saptamana, este suficienta pentru a da rezultatele dorite. Beneficiile oferite: accelereaza scaderea in greutate, imbunatateste forta musculaturii si mobilitatea, reduce aparitia celulitei, reduce durerile de spate si contribuie la recuperarea dupa accidente. In Romania, va fi prezent in sali de fitness, centre beauty si wellness, cabinete de fizioterapie si recuperare.
Exista doua modele - cel profesional, pentru centre (Power-Plate Next Generation), si varianta redusa, pentru acasa (Power-Plate Personal).
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ana florina pe 18 Oct 2006, 12:44
    aparat

    cum pot sa obtin acest aparat? de unde se poate achizitiona?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod