Spitalul Clinic Fundeni va intra intr-un program special de informatizare

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a decis ca la Spitalul Clinic Fundeni sa se aplice un sistem informatic si informational de inalta performanta, informeaza biroul de presa al Ministerului Sanatatii



In urma unei vizite a Ministrului Sanatatii, Eugen Nicolaescu efectuate saptamana trecuta la spitalul Fundeni a fost ales centru pilot, fiind unul dintre cele mai complexe din punct de vedere al activitatii si costurilor. Noul program de informatizare a sistemului sanitar va incepe sa fie montat la Fundeni in luna iunie a acestui an, urmand ca de la 1 ianuarie 2007 acesta sa fie functional atat in Spitalul Fundeni, cat si in toate unitatile medicale.

Tot astazi, ministrul Sanatatii a decis ca pe platforma Fundeni sa fie construit unul dintre cele 8 spitale de urgenta regionale prevazute in pachetul legislativ privind reforma in sistemul sanitar.

Noul spital regional va avea legatura cu toate clinicile din zona Fundeni, consituind astfel cel mai mare complex de sanatate din Romania, inclusiv cu elemente de cercetare si campus pentru medicii rezidenti.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod