Spaga la medic, cu virament



Medicii de la urgenta nu vor mai putea primi bani sau atentii din partea pacientilor.

Medicii din sistemul de urgenta nu mai au voie sa primeasca de la pacienti sau de la rudele acestora atentii substantiale sau bani, potrivit unei propuneri de ordin emise de Ministerul Sanatatii si supuse dezbaterii publice. Conform proiectului de act normativ, cei care doresc sa-si exprime recunostinta fata de personalul medical pot sa faca acest lucru doar prin atentii simbolice sau sub forma de donatii virate intr-un cont special deschis de spital.

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • sabina pe 6 Ian 2007, 16:06
    spaga la medic

    ma bucur ca sa gandit cineva la aceasta solutie in favoarea pacientilor .desi li se opresc destui bani din salariu, pentru sanatate ,sunt tratati ca pe niste animale daca nu dau o spaga grasa.sunt oameni care se duc in ultimul moment la medic din aceasta cauza.felicitari domnule Raed Arafat pentru munca dumneavoastra .sunteti un medic ADEVARAT caruia ii pasa de oameni.

    0
    0

  • cipdale pe 5 Ian 2007, 14:45
    ignoranţa

    tentatiile financiarea nu ar exista daca salariile noastre ale tuturor categoriilor sociale ar fi la fel de mari sau comparabile cu cele ale demnitarilor . Toţi ne dorim un trai mai bun de viaţa , mai potrivit vremurilor în care traim

    0
    0

  • amalia 35 pe 4 Ian 2007, 21:07

    Minunat.Medicina ,in ziua de azi,a ajuns o afacere.(si asta-i o exprimare cuminte).Sunt ireparabil,dezamagita de ceea ce se intampla in medicina de azi.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod