Sexul practicat timp de 30 de minute pe zi previne bolile cardiace



Cercetatorii britanici sustin ca persoanele care fac zilnic 30 de minute de exercitii fizice, inclusiv sex, prezinta mai putine riscuri de a se imbolnavi de maladii cardiace fata de persoanele care fac mai rar sport si care sunt sedentare.

 Fundatia britanica de cardiologie (British Heart Foundation) a lansat o campanie de prevenire a maladiilor cardiace, dar si a altor boli cronice, care pune accentul pe efectuarea de exercitii fizice. Astfel, potrivit cercetatorilor britanici, persoanele care fac zilnic 30 de minute de exercitii fizice, inclusiv sex, prezinta mai putine riscuri de a se imbolnavi de maladii cardiace fata de persoanele care fac mai rar sport si care sunt sedentare.
Campania initiata de British Heart Foundation promoveaza mesajul ca nu ai nevoie sa fii intr-o forma maxima sau sa frecventezi o sala de sport pentru a face exercitii fizice. Printre activitatile care intra in categoria exercitiilor fizice se numara spalatul masinii, aspiratul covoarelor, gradinaritul, precum si, la loc de frunte, actul sexual, care consuma o doza mare de energie. Conform afirmatiilor lui Ian Fannon, coordonator al campaniei, medicii incurajeaza oamenii sa faca exercitii fizice, pentru ca bataile inimii sa se accelereze, sexul fiind in mod evident o modalitate de a face acest lucru.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • adina pe 24 Apr 2007, 11:34
    sex si sport

    in cele 30 de min sa intre si sexul si sportul sau..ori, ori...hi,hi,hi

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod