Secretele tineretii fara batranete



Prof. dr. Maria Georgescu, directorul Institutului de Geriatrie si Geriontologie "Ana Aslan", a declarat ca pentru incetinirea procesului de imbatranire, sunt foarte importante stilul de viata si sanatatea. Este important sa cunoastem ce mostenim ca patologie si sa urmarim alimentatia, dar si orice boala care apare, vitaminizarea, dar nu in exces si, evident, tratamentele moderne de intretinere. Patentul pentru Gerovital H3, inregistrat in 1966 de prof. dr. Ana Aslan, urma sa devina unul dintre cele mai renumite tratamente cosmetice impotriva imbatranirii, la nivel mondial.

Prof. dr. Maria Georgescu a adaugat ca s-a dovedit ceea ce spunea prof. dr. Ana Aslan in anii 1948-1952, si anume ca Procaina, care este substanta de baza a Gerovitalului, este intr-adevar un foarte, foarte bun antioxidant. In procesul de metabolizare in organism se produc niste radicali liberi care sunt foarte toxici, Procaina neutralizeaza acesti radicali, actionand direct asupra fenomenului de imbatranire, a subliniat dr. Georgescu. Cercetatorii americani au demonstrat ca Procaina este un foarte bun inhibitor al Monoaminei oxidate, enzima care este responsabila de tonusul nostru psihic.
Procaina este in masura mai mica si un vasodilatator, prevenind spasmele coronariene si arteriale, actioneaza si asupra tonusului muscular, dar si asupra vietii intime si la barbati, si la femei, a spus dr. Maria Georgescu. In ceea ce priveste profilaxia, aceasta ar trebui inceputa dupa 40 de ani, dar, daca exista stres, oboseala si tendinte de depresie, tratamentul se poate incepe mai devreme.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod