S-a lansat Remicade - noul medicament pentru tratarea artritei reumatoide si a psoriazisului

In urma unor studii privind aplicatiile si efectele medicamentului Remicade, s-a dovedit eficienta acestuia in tratarea urmatoarelor afectiuni: poliartrita reumatoida, spondilita anchilopoetica, psoriazis, artrita psoriazica si boala Crohn

Poliartrita reumatoida este cea mai frecventa forma de reumatism inflamator: ea se intalneste la aproximativ 1% din populatia generala, ceea ce inseamna ca in tara noastra exista peste 200.000 pacienti cu aceasta suferinta. Complicatiile bolii determina o scurtare a duratei medii de viata cu 5 pana la 10 ani, comparabil cu boala Hodgkin st. IV.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • daniela pe 9 Mai 2009, 19:44
    08.05.2009

    Am fost diaagnosticata cu SA.Fac tratament cu salazopirina,,ma simt mai bine,,,,dar mereu traiesc cu teama ca ar putea reveni oricind durerile alea crunte si groaznice care le-am avut . cine vrea sa vorbeasca cu mine despre spondilita ...o poate face pe adresa de mesenger a mea : danadanuta33

    0
    0

  • Tatulescu Dionis pe 30 Aug 2008, 14:44

    Spondilita poate fii tinuta pe loc. Eu o am de 25 de ani si pana acum nu mi-a prins nicio incheietura. Multa miscare si anual tratament balnear, preferabil la Techirghiol si multa credinta si speranta in ajutorul lui Dumnezeu. Se poate, credeti-ma. Sanatate tuturor si credinta multa.

    0
    0

  • George pe 19 Dec 2007, 11:28
    Remicade

    De unde putem afla informatii mai multe despre acest medicament, despre cum il putem achizitiona si care sunt persoanele de legatura intre pacienti si acest medicament? Va multumesc!

    4
    0

  • Ciubotaru Cristina pe 15 Nov 2007, 14:21
    Artrita reactiva

    Se recomanda REMICADE pentru tratarea artritei reactive cu predispozitie datorita HLA B 27 pozitiv spre spondilita anchilopedica .Daca da,cum se poate comanda.Multumesc!

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod