Remedii pentru afectiuni hepatice

De sanatatea ficatului depinde sanatatea intregului organism. Acesta participa la procesele metabolice, ajuta la secretia bilei, are functie importanta in detoxifierea organismului. Senzatia de oboseala si cefaleea, disconfortul abdominal, lipsa poftei de mancare sunt semne ca ficatul e in suferinta. Produsele naturale sunt de ajutor pentru cei care vor sa-si protejeze ficatul.
* Vital Orz Remedia - supliment nutritiv de ajutor pentru probleme hepatice (hepatite, ciroze, colecistite). Prezentare: cutie cu 100 g pulbere instant. Administrare: doua lingurite de pulbere dizolvate in 75 ml de apa, inainte cu 30 de minute de masa. Pret: 40 lei.
* Farebil Fares - imbunatateste metabolismul ficatului, ajuta in toate afectiunile hepato-biliare, mai ales in litiaza colecistica, intensifica activitatea ficatului, impiedica aparitia stazei biliare.
Prezentare: flacon cu 10 ml. Administrare: 3-5 picaturi pe zahar sau paine. in cazul unei glicemii crescute: 3-5 picaturi de 4 ori/zi. Pret: 7 lei.
* Hepadiet - indicat in afectiunile acute sau cronice ale ficatului, in insuficienta biliara, protejeaza hepatocitele de actiunea distrugatoare a toxinelor care pot produce tulburari in functionarea ficatului. Prezentare: flacon cu 45 de capsule. Administrare: 2-3 capsule/zi. Pret: 35 lei.
* Fiziodepur - are actiune depurativa la nivelul ficatului. Prezentare: cutie cu 10 flacoane sau cutie cu 10 plicuri de ceai. Se recomanda cura de 10 zile pe fiecare luna, timp indelungat, dar mai ales in sezonul rece. Administrare: un flacon (sau un plic) pe zi. Pret: 50 lei.
* Liveforce Canadian Sweet Extract - intareste functia ficatului, fiind un bun hepatoprotector. Prezentare: flacon cu 200, 500 ml.
Administrare: 20 ml/4 ori/zi. Pret: 30 lei sau 70 lei.
* Revitalizant Forte - util in toate bolile ficatului. Prezentare borcan cu 400 g. Administrare: 3 lingurite/zi, dupa mese. Se va folosi numai lingurita de lemn. Minimum 30 de minute dupa administrare, nu se mananca si nu se bea nimic. Pret: 12 lei.
* Silimarina Harmony Line - un ajutor in suferintele hepatice, mai ales cand bolnavii sunt alcoolici. Protejeaza ficatul, reduce riscul aparitiei pietrelor la fiere. Prezentare: flacon cu 30 de capsule. Administrare: o capsule de 3 ori/zi. Pret: 22 lei.
* Armurariu - indicat in hepatite cronice, reface celula hepatica. Util in ciroze, insuficienta hepatica. Prezentare: flacon cu 30 de capsule. Administrare: 2-4 capsule de 3 ori/zi inainte de masa cu 20 de minute. Copii: 1-2 capsule de doua ori/zi. Pret: 6 lei.
* Silybum - util in boli hepatice acute si cronice, ciroza compensata, intoxicatii cu ciuperci, colecistopatii.
Are proprietati de regenerare a tesutului hepatic. Prezentare: flacon cu 30 de capsule. Administrare: 1-2 capsule de 3 ori/zi. Pret: 6 lei.
* Extract din radicela de secara - recomandat in hepatita acuta, subacuta, cronica, persistenta, adjuvant in ictere infectioase, ciroza hepatica. Prezentare: flacon cu 50 ml. Administrare: doza unica: 50-75 picaturi in putina apa. Pret: 9 lei. Hepatocol Fares - ceai hepatic util in suferintele hepatice. Contine anghinare, care intareste functia antitoxica a ficatului si elimina excesul de acid uric. Produsele se gasesc in magazinele din str. Baia de Fier nr. 5 (din str. Sf. Vineri, tramvaie: 16, 40, 5, 14), din str. Matei Voievod 135, strada de la intersectia Vatra Luminoasa cu sos. M. Bravu si din str. Traian nr. 118. in septembrie, cititorii ziarului Libertatea care se prezinta la magazinul din str.
Traian nr. 118 cu un exemplar la zi al ziarului, primesc consultanta gratuita. Pentru programari, telefon: 327.23.74.

Leacuri la indemana oricui:

cura cu ulei de masline: doua linguri dimineata la trezire. Se sta 20 de minute pe partea dreapta. Se repeta seara, inainte de culcare. Daca nu se tolereaza, se combina cu 10 picaturi de zeama de lamaie.
cura cu suc de orz verde obtinut in casa
cura cu cruditati
cura cu tije de papadie proaspete - 20 pe zi - se mesteca foarte bine
cura cu suc de aloe - ar trebui sa fie primul pas in purificarea organismului
cura cu fructe de armurariu - 3 lingurite/zi - contraindicat hipertensivilor
compresa cu bitter suedez pe zona ficatului
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod