Recoltare gratuita de celule stem la nastere

Facebook Twitter Comenteaza
Recoltare gratuita de celule stem la nastere

Pacientele care doresc sa nasca la maternitatea din cadrul Life Memorial Hospital pot opta pentru unul dintre cele trei pachete personalizate de nastere: Silver, Gold sau Diamond, oricare dintre aceste pachete avand inclusa manopera de recoltare a celulelor stem, fara niciun cost suplimentar.

Prin parteneriatul cu Stem Sure, pacientele care nasc la MedLife beneficiaza de recoltare gratuita, inclusa in pachetul de nastere. In cei trei ani de la deschidere, maternitatea a inregistrat aproximativ 2.000 de nasteri.
Celulele stem sunt stocate si procesate in Danemarca.

Rezultatele probelor procesate sunt comunicate parintilor intr-un termen mediu de 36 de ore de la nasterea copilului, iar inmanarea Certificatului de stocare are loc in maxim 7 zile lucratoare. De asemenea, recoltarea si pastrarea sangelui placentar se realizeaza la temperatura ambientala, si nu la rece, pentru a pastra proba la o temperatura constanta pana in momentul depozitarii. Temperatura fiecarei probe de sange placentar este monitorizata cu ajutorul unui chip electronic, ce faciliteaza prioritizarea intrarii la procesare a probelor de sange placentar in vederea izolarii numarului maxim de celule stem din fiecare proba.

In cazul in care parintii solicita celulele stem in regim de urgenta, acestea vor fi eliberate si livrate in 24 de ore oriunde in lume, fara costuri suplimentare pentru parinti. 

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod