Pudra care dauneaza cafelei



Produsul analizat contine o serie intreaga de aditivi alimentari si grasimi vegetale hidrogenate a caror combinatie poate avea efecte nefaste asupra sanatatii. Coffeeta este o "crema pudra pentru cafea". Aceasta contine, conform etichetei: "Sirop de glucoza, grasime vegetala hidrogenata (28%), proteine din lapte, emulsificatori E471(n.r.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • verapopa pe 26 Mar 2007, 13:03

    sper ca aceasta rubrica e urmarita de multi romani, eu o urmaresc in mod frecvent si de multe ori sunt tentata sa trimit spre verificare produse care nu au nici un fel de informatii nutritionale pe ambalaj. Ma refer in primul rand la alimentele pe care le consuma copiii nostri si despre care nu stim mare lucru. In ceea ce priveste produsul mai sus descris, laptele este mult mai sanatos unde mai pui ca nici nu are atatea calorii.

    0
    0

  • ciobanu anisoara- florentina pe 26 Mar 2007, 01:13
    admiratie on- line

    Va felicit pentru ceea ce faceti insprijinul informarii de calitate a pubicului roman ! sa speram ca cei ca dvs si cei care va vor urma sfaturile se vor inmulti simtitor asa incat sa nu se ajuga ca in SUA in ceea ce priveste procentul foarte mare de supraponderali si obezi!

    0
    0

  • cromih pe 24 Mar 2007, 11:15
    multumesc

    ar fi bine daca am putea afla si pentru alte produse

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod