Programul national de preventie si profilaxie orala

Primul program de preventie si profilaxie orala care va fi implementat la nivel national a fost pus in discutie in cadrul Congresului International de Estetica Dentara care se desfasoara pe perioada 10-12 mai

Acest program, fiind primul de aceasta natura care va fi implementat la nivel national se va derula pe o perioada de 3 ani cu scopul de a ameliora starea de sanatate orala si generala a populatiei. Data de incepere a acestuia se estimeaza a fi pana la finalul acestui an. Ultimele statistici arata ca 2,3% din populatia Romaniei nu s-a prezentat niciodata la un control stomatologic, 17,8% se prezinta o data la trei luni, iar 21,5% prefera sa faca o vizita la dentist o data la 6 luni sau un an de zile.
Initiat de Societatea de Stomatologie Estetica din Romania (SSER), programul va fi realizat in colaborare cu Ministerul Sanatatii, Uniunea Nationala a Medicilor de Familie, Facultatea de Medicina Dentara "Carol Davila", Facultatea de Medicina Dentara "Titu Maiorescu" si Uniunea Nationala a Asociatiilor Stomatologice. Singurul eveniment specializat in domeniul stomatologiei estetice, Congresul International de Estetica Dentara se desfasoara in perioada 10-12 mai la Centrul International de Conferinte din cadrul Palatului Parlamentului din Bucuresti.
Manifestarea reuneste si expozitia celor mai importante firme importatoare sau distribuitoare de aparatura, tehnologie si materiale pentru stomatologia de cea mai inalta clasa.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod