Produse pentru o digestie sanatoasa

Alimentatia saraca in fibre, sedentarismul si consumul exagerat de medicamente sunt doar cateva din cauzele tulburarilor digestive. Va prezentam in continuare cateva sfaturi si produse care va pot ajuta. Pentru a putea regla tranzitul intestinal, primul pas este sa va schimbati alimentatia. Este bine sa consumati frecvent cereale, legume si fructe nepreparate termic. Salatele (de varza alba sau rosie, de sfecla, telina, ridichi) sunt binevenite daca aveti probleme digestive. De asemenea, se recomanda sa nu mancati in graba. Mestecati foarte bine mancarea si beti multe lichide. Astfel, veti scapa de constipatie. Copiii pot avea si ei probleme de acest gen. si in cazul lor trebuie schimbata alimentatia.
Iata si cateva produse care va pot fi de ajutor:
Fufang Luhui - este eficient in constipatie frecventa, balonari, dureri de stomac.
Prezentare: flacon cu 20 de capsule. Administrare: 1-2 capsule de 2 ori/zi. Pret: 20 lei.
Sirop Gascure - regleaza digestia si poate preveni disconfortul abdominal. Prezentare: flacon cu 100 ml. Administrare: 3 linguri /zi. Pret: 13 lei.
Favilax - e util in tratamentul constipatiei, putand avea efect laxativ sau purgativ, in functie de doza. Prezentare: flacon cu 70 de capsule. Laxativ: 2-3 capsule inainte de culcare. Purgativ: 4-6 capsule seara, inainte de culcare. Pret: 10 lei.
Aloe Vera Gel Remedia - contine o gama bogata de substante nutritive ce actioneaza la nivel intestinal, are rol imunomodulator, creste rezistenta organismului si actioneaza ca un detoxifiant eficient. Prezentare: flacon cu 1.000 ml. Administrare: 2 linguri, dimineata si seara.
Se bea cu inghitituri foarte mici pentru a se usura absorbtia. Pret: 60 lei.
Digestton Canadian Sweet Extract - este un extract din numeroase plante, care ajuta la ameliorarea toxiinfectiilor intestinale si are efect dezinfectant la nivelul intestinelor. Prezentare: flacon cu 200-500 ml. Administrare: 20 ml de 3 ori/zi, diluat in 100 ml apa. Pret: 30-68 lei.
Hyper Lax - poate fi folosit in constipatie cronica sau acuta, in indigestii, in surplus ponderal. Prezentare: flacon cu 60 de capsule. Administrare: 1-2 capsule de 3 ori/zi. Pret: 12 lei.
Digestie usoara Fares - e o asociere de plante, cu un gust placut, ce contribuie la o buna digestie, util de folosit dupa fiecare masa. Reduce disconfortul abdominal. Prezentare: cutie cu 20 de plicuri.
Administrare: 2-3 cani de infuzie/zi, dupa mesele principale. Pret: 33 lei.
Hemorlax Fares - are actiune laxativa, antispastica. Prezentare: punga cu 50 g planta maruntita. Administrare: 2-3 cani de infuzie/zi, din care obligatoriu una seara inainte de culcare. Precautii: nu se administreaza copiilor sub 10 ani, femeilor gravide si mamelor care alapteaza. Pret: 3 lei.
Anti Constipation Tea - este un ceai care poate fi folosit in constipatii repetate. Prezentare: cutie cu 20 de plicuri. Administrare: infuzie din 1-2 plicuri (timp de 10 minute). Operatiunea se repeta de 3-4 ori/zi, cu aceleasi plicuri. Pret: 33 lei.
Produsele prezentate le puteti gasi in magazinele de produse naturiste din str. Baia de Fier nr. 5 (din str.
Sf. Vineri, tramvaie: 16, 40, 5, 14), din str. Matei Voievod 135, strada de la intersectia Vatra Luminoasa cu sos. M. Bravu si din str. Traian nr. 118.
in luna noiembrie, cititorii ziarului Libertatea care se prezinta la magazinul din str. Traian nr. 118 cu un exemplar la zi al ziarului, primesc consultanta gratuita. Pentru programari, tel: 327.23.74.

Leacuri babesti

* cura de cruditati;
* cura cu seminte de mustar, daca stomacul tolereaza;
* cura cu polen;
* cura cu prune uscate;
* cura cu ulei de masline administrat seara la culcare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod