Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul CF2

Facebook Twitter Comenteaza
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul CF2

Prim-solista Operetei, Amelia Antoniu, si femeile ajunse in stare grava la Spitalul Municipal au fost infectate in spitalul CF 2. Aceasta este concluzia preliminara la care a ajuns Comisia de evaluare a Ministerului Sanatatii.

Pana in prezent, ancheta desfasurata de MS a stabilit ca afectiunile actuale ale celor doua paciente de la Spitalul CF2 se datoreaza asistentei medicale acordate in aceasta unitate medicala.

In cazul uneia dintre paciente s-a depistat in sange microrganismul de gram negativ – burkholderia cepacia, care demonstreaza conditiile improprii in care au fost efectuate interventiile medicale.

Comisia MS va investiga toate pacientele transferate de la Spitalul CF2 catre alte unitati din Capitala pentru a stabili daca deficientele medicale reprezinta un incident izolat sau sunt de durata.

De asemenea Comisia va continua evaluarile necesare pentru elucidarea cauzelor care au generat situatia de la Spitalul CF2.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • stancescu pe 27 Apr 2010, 19:04
    despre spital

    MA GANDESC CA NICI DUPA 25 DE ANI DE LA REVOLUTIE NU SA SCHIMBAT NIMIK IN ROMANIA OARE CAND VOM DEVENI O TARA NORMALA DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE . LUCREZ IN SISTEM DAR MA INGROZESTE CA NU IN TOATE SPITALELE DIN TARA NU SE RESPECTA ANUMITE REGULI CARE AR TREBUI SA FIE LITERA DE LEGE PT TOTI MAI MARI ACESTEI TARI

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod