Prima clinica privata care te scapa de sforait

Un somn linistit costa intre 700 de lei noi si 3.000 de euro. Pacientii dorm, specialistii ii monitorizeaza cu ajutorul camerelor de filmat

Intr-un apartament cu patru camere de pe bd. Chisinau din Capitala a fost inaugurata, ieri, prima clinica privata specializata in diagnosticarea tulburarilor de somn, NewMedics, care poate gazdui cate trei pacienti pe noapte. Persoanele care sforaie puternic si cele care atipesc in timpul zilei la serviciu sau la volan pot afla, de la specialistul in somnologie, cauzele tulburarilor de somn care nu-i lasa sa se odihneasca.

Tot ce trebuie sa faca bolnavul este sa doarma o noapte in clinica, contra unei sume cuprinse intre 700 si 1.400 de lei noi.

Filmati in timp ce dorm

Pentru a putea depista problemele de somn cu care se confrunta fiecare pacient, specialistii urmaresc inregistrari ale camerelor de luat vederi montate in dormitoare. Pacientii sunt filmati si monitorizati pe timpul somnului, cu ajutorul unor aparate ultramoderne.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ZAHARESCU MARIANA pe 28 Mar 2008, 21:37
    SI EU LUCREZ IN SCHLAFLABOR

    ERAM CURIOASA DACA EXISTA ASEMENEA CABINETE SI IN TARA EU LUCREZ IN CEL MAI MARE LABORATOR DE SFORAIT DIN GERMANIA AVEM 22 DE PATURI AM FOST IN TARA PT CITEVA ZILE DAR NU AM AVUT TIMP SA VAD SI EU CUM ARATA SA O CLINICA IN ROMINIA DACA AVETI INTREBARI MA PUTETI CONTACTA juanschuster@hotmail.de

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod