Picioarele frumoase "costa" o ora de lucru pe saptamana

Prima conditie pentru subtierea picioarelor pe care s-a depus grasimea este diminuarea numarului de calorii consumate zilnic. Bauturile alcoolice si dulciurile vor fi excluse din start. De mare importanta sunt exercitiile fizice. Specialistii recomanda tuturor femeilor care doresc sa slabeasca, in special la picioare, miscare de 4-5 ori pe saptamana, cate 30-45 de minute. Se prefera, de obicei, un sport care solicita intens membrele inferioare: mersul pe bicicleta, joggingul sau aerobicul. Inotul ajuta foarte mult la stimularea musculaturii, masand delicat pielea.
Este bine sa incepeti si niste serii de exercitii care sa includa genuflexiuni sau mersul pe banda. In afara de aceste masuri pe care trebuie sa le luati, nu uitati ca aveti mare nevoie si de masaje. Puteti sa va duceti la saloane de cosmetica sau sa vi-l faceti singure, daca puteti. Inainte de fiecare antrenament incercati sa faceti exercitii de mobilitate sau inscrieti-va mai bine la cursuri de yoga o data pe saptamana. De asemenea, este de preferat sa va duceti la o sala de fitness unde, sub indrumarea unui specialist, sa lucrati cu greutati.
Pentru a avea picioare frumoase este de ajuns daca va antrenati aproximativ 30 de minute, de doua ori pe saptamana. Este suficient pentru stimularea metabolismului. Tinand si un regim hipocaloric adecvat, tesutul adipos va incepe sa scada la nivelul intregului organism.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod