Oglinda, un mesager Feng Shui al norocului

Oglinda este un obiect indispensabil in viata fiecaruia dintre noi. Totusi, oglinda mai indeplineste si alte roluri decat cele cu care ne-am obisnuit. Ea poate atrage norocul sau... ghinionul.
Daca vom respecta principiile Feng Shui, oglinda va avea efectele unui talisman. Principiile Feng Shui ne recomanda sa alegem corect locul in care montam oglinda, pentru a ne bucura de bunastare si armonie in familie. De aceea, daca vrem sa avem o oglinda in holul apartamentului, nu trebuie s-o montam cu fata spre usa de la intrare.
Daca vom comite o astfel de greseala, riscam ca toate energiile pozitive, existente in casa, sa dispara rapid pe usa de cate ori aceasta se deschide. Daca dorim sa avem oglinda in sufragerie trebuie s-o montam cu fata spre coltul cel mai placut si intim. Astfel, starea noastra sufleteasca de voie buna se pastreaza intacta. Nu trebuie sa omitem nici faptul ca oglinda nu trebuie lipita cu latura de sus de tavan. Intre acesta si locul ales, pe perete trebuie sa pastram un spatiu liber. Principiul Feng Shui considera ca aceasta zona este favorabila pentru dezvoltarea inspiratiei si a ideilor intelepte.
Categoric, in dormitor nu este bine sa existe o oglinda! Deoarece energiile negative, pe care le expiram in timpul noptii , vor fi absorbite de ea.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod