O noua farmacie Centrofarm in hypermarketul Auchan

In decembrie 2006, Centrofarm a deschis cea de-a 33-a farmacie din Bucuresti, amplasata in hypermarketul Auchan din Bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 33 A.

Clientii vor putea gasi in curand in noua farmacie produse comercializate in exclusivitate, precum cele cu marca Gibaud, fabricate de cel mai mare producator de produse ortopedice din Franta. De asemenea, farmacia este printre primele din Bucuresti care va oferi consumatorilor sai noi game de produse dermato-cosmetice de notorietate internationala: La Roche - Posay si Addax.


In plus, clientii noii farmacii vor beneficia de sfaturile si recomandarile unui dermoconsultant, care ii va consilia in alegerea celei mai bune solutii pentru sanatate si frumusete, personalizata in functie de problematica si particularitatile dermato-cosmetice ale fiecaruia.

Centrofarm S.A. este o societate cu o traditie de aproape 60 de ani in domeniu, fiind unicul lant de farmacii de stat din Bucuresti inainte de 1990. Incepand cu anul 2005, societatea a intrat intr-un amplu proces de reorganizare si modernizare, dobandind o noua identitate datorita interventiei financiare a investitorilor privati.
In prezent, Centrofarm S.A. este formata din 33 de farmacii, din care peste 90% sunt amplasate in Bucuresti.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod