Noi lentile de contact revolutionare

Daca porti ochelari, poate vrei sa faci o schimbare! Daca porti lentile de contact, poate vrei sa faci o schimbare! Daca nu te feresti de nou, atunci ia aminte!

United Vision a lansat pe piata noile lentile de contact revolutionare: Bausch & Lomb SofLens daily disposable. Purtatorii potriviti si totodata fericiti pentru lentilele de unica folosinta sunt cei care le folosesc tot timpul (de la 5 la 7 zile/saptamana), cei care le utilizeaza partial (de la 3 la 5 zile/saptamana) sau cei care le aleg ocazional (de la 1 la 2 zile/saptamana).
Beneficiile aduse de noile lentile: acuitate vizuala de exceptie (geometria inovatoare asferica a lentilei reduce aberatiile sferice si asigura o vedere impecabil de clara in special in conditii de lumina difuza); confort sustinut pe tot parcursul purtarii (combinatia unica dintre masa redusa a lentilei si materialul hilafilcon B - 59% apa, ofera o suprafata permanent hidratata si un confort sporit pe intreaga durata a zilei); sanatate oculara in orice imprejurare (indiferent de conditii sau de activitatile desfasurate, este lentila cea mai sanatoasa datorita regimului de unica folosinta); manevrare usoara si pentru noii purtatori (polimerul hilafilcon B asigura lentilei proprietati elastice optime pentru a reduce lacrimarea la adaptare, chiar si la noii purtatori).
Blister-ul ergonomic usureaza manipularea lentilei de contact.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • DENY pe 5 Feb 2009, 17:57

    AS DORI SI EU LENTILE,UNDE POT SA MA INTERESEZ

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod