Multivitamine pentru cresterea imunitatii

De cate ori au racit copiii dumneavoastra in ultimele luni? Hadas iti vine in ajutor cu Multivitamin sirop si Multivitamin monede de ciocolata. Problemele legate de stimularea apetitului, de cresterea imunitatii, de administrarea tuturor vitaminelor si oligoelementelor necesare unei dezvoltari armonioase pot fi rezolvate.
Multivitamin sirop (sirop cu aroma naturala de portocale) contine vitamina D si complexul de vitamine B (B1, B2, B3, B6, B12, B5). Formula este naturala, fara sintetizatori de vitamina si nu are conservanti sau coloranti. Este recomandat pentru stimularea poftei de mancare pentru copii incepand cu varsta de 1 an. Formula se recomanda inca de la 1 an, putand fi administrata in lapte sau
ceai.

Multivitamin monede de ciocolata contine un complex de vitamine si minerale
esentiale pentru a asigura necesarul zilnic de vitamine al copiilor sub forma de monede de ciolcolata Elite.
Produsul nu contine conservati sau coloranti si are vitaminele C, E si D, complexul de vitamine B (B1, B2, B3, B6 si B12), precum si acid folic si panthotenic, biotina precum si oligoelemente, necesare dezvoltarii armonioase a copiilor (zinc, magneziu, crom, cupru, seleniu, mobliden si fier). Se pot administra copiilor incepand cu 1.5 ani.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Loredana Boanca pe 23 Apr 2009, 09:49

    Mi-as dorii sa achizitionez aceste multivitamine pt copilul meu in varsta de 3 ani.As vrea sa stiu daca tabletele contin lactoza, deoarece copilul care intoleranta la aceasta substanta.Va rog sa-mi raspundeti daca puteti.Multumesc!Adresa mea de mail este fuya02@yahoo.com

    0
    0

  • Fratila Crina Floriana pe 7 Mai 2008, 17:13
    l-am citit

    as avea si eu nevoie,poate n-as mai fii friguroasa si nu as mai raci de loc,si poate nu as mai avea miinile reci. multumesc si pentru articol dar si pentru ziar,ca mi la-ti trimis.numai bine si va rog sa continuati sa-mi trimiteti ziarul.asa se scrie pe e-mail cu litere mici,ca sa nu para jicnire? sper ca da.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod