Multivitamine cu efect benefic asupra digestiei copiilor

Multivitaminele cu ologozaharide au efect benefic asupra digestiei copiilor, prevenind constipatia, balonarea si diareea.
Minimartieni Oligozaharide se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 12 ani care sufera de tulburari ale tranzitului intestinal: balonare, constipatie, diaree. Pe langa efectele benefice asupra sistemului digestiv, aceste vitamine sprijina cresterea si dezvoltarea armonioasa a copiilor si ajuta la mentinerea vitalitatii si a unei stari de bine general.

Fiecare tableta contine vitaminele A, C, D, E, vitaminele din grupa B, minerale, calciu, potasiu, zinc, iod, cupru precum si xilitol pentru dinti si gingii.

De asemenea, fiecare capsula contine fructo-oligozaharide (fibre solubile), nutrientii necesari pentru dezvoltarea florei intestinale care sprijina digestia corecta.
Continutul de oligozaharide, stimuleaza dezvoltarea florei normale, eliminand necesitatea aportului de fermenti/lactobacili care prezinta riscul de a nu fi acceptati de organism.

Se administreaza ca supliment alimentar in doze de 1-2 tablete pe zi, de preferat in timpul meselor. Perioada de administrare recomandata este vara in intervalul mai – august. Este un supliment alimentar ce se comercializeaza in farmacii si se elibereaza fara prescriptie medicala la un pret recomandat de 17.60 RON.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod