MSP cere achitarea unor datorii din sistemul de sanatate

Eugen Nicolaescu, ministrul Sanatatii a convocat joi, 27.07.06, o intalnire cu reprezentantii Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS). La aceasta au fost invitati sa participe si reprezentanti ai producatorilor, importatorilor si distribuitorilor de medicamente, precum si cei ai Colegiului Farmacistilor si Patronatului Farmacistilor din Romania

Intalnirea a avut ca scop analizarea situatiei unor datorii neachitate catre furnizori, producatori, importatori, distribuitori si farmacisti, datorii depsitate ulterior actiunii de la 31 decembrie 2005.
Aceste datorii sunt aferente anilor anteriori lui 2006 si care au fost in litigiu cu CNAS. Participantii la intalnire au stabilit ca pana la 18 august a.c. sa fie identificate cauzele si sumele reale datorate de sistem furnizorilor de medicamente si materiale sanitare pentru a se gasi caile de solutionare. MSP si-a propus sa emita un act normativ, o Ordonanata de Guvern, pe baza Legii de abilitare a Guvernului de a emite acte normative pe timpul vacantei parlamentare, prin care sa se poata achita datoriile recunoscute si insusite.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ion pe 31 Iul 2006, 22:02
    minciuni?promisiuni?

    Deocamdata s-a injumatatit salariile muncitorilor sanitari, care si asa aveau salarii foarte mici.SA TRAITI BINE !-DOMNLE MINISTRU.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod