Lectie de dermatologie de la VICHY

Bucurestenii vor beneficia pana la sfarsitul lunii martie de consiliere gratuita privind problemele dermatologice cu care se confrunta.

In perioada 6 martie-26 martie VICHY LABORATOIRES ROMANIA in colaborare cu Societatea Romana de Dermatologie organizeaza in Piata Unirii Centrul Sanatatii Pielii.

 Actiunea a pornit de la principul ca este nevoie de consilierea specialistilor pentru a evita obiceiurile daunatoare pielii, obiceiuri ce pot duce la patologii grave si la imbatranirea prematura a pielii.

Dermatologi si consultanti specializati vor intampina si vor asista toti vizitatorii in efectuarea unui diagnostic personalizat de ten, complet si gratuit.
Persoanele interesate pot afla noi informatii despre noile tehnologii si metode de ingrijire pentru a-si mentine pielea sanatoasa si, de asemenea, vor fi ajutate pentru identificarea produselor de ingrijire adaptate nevoilor tenului fiecaruia.
 
Pe baza unor programari facute in prealabil, vizitatorii vor fi primiti de un dermatolog si li se va putea determina tipul de ten, tipul de imbatranire - daca este cazul- si fototipul. Examinarile includ printre altele: evaluarea reactivitatii pielii, evaluarea nivelului de hidratare, a nivelului de sebum, a densitatii cutanate, a elasticitatii cutanate si a omogenitatii pigmentare.
In cea de a doua parte a parcusului, vizitatorii au ocazia sa fie consiliati in legatura cu produsele Vichy adecvate fiecarui tip de ten si pot descoperi texturile si formulele gamei Vichy.

Persoanele interesate pot face programari la numarul de telefon: 021 204 86 02

Advertorial
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cosmin negoescu pe 15 Mar 2006, 18:36

    mie mi'a placut vichy knd l'am folosit pe pula

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod