Laptele curata tenul de acnee

Noi cercetari realizate de o companie olandeza de produse lactate au aratat ca o proteina din lapte poate reduce cu pana la 50% acneea, in doar doua saptamani

Testand continutul unei proteine, expertii au dovedit eficienta acestei proteine naturale in cazul tenului acneic. Praventin are in compozitie numai fractiuni proteice de lapte, inclusiv lactoferin care este cunoscuta pentru intarirea sistemului imunitar, controlul infectiilor si recuperarea tesuturilor distruse. Aceste teste arata ca cei 40 de pacientii tratati au prezentat o imbunatatire a aspectului tenului dupa numai doua saptamani de la inceperea experimentelor.
In a treia saptamana de tratament, doar in cazul a 10 pacienti acneea mai persista. Dupa 8 saptamani, numarul s-a redus si mai mult, expertii precizand ca ingredientul ramane activ pe toata durata tratamentului. Potrivit declaratiilor companiei, 86% dintre tinerii care s-au prezentat la test ca si voluntari au sustinut ca vor continua tratamentul, deoarece au fost multumiti de rezultate. Deoarece se incearca adoptarea metodelor si a terapiilor naturale, in defavoarea celor mai dure in tratamentul antiacneic, extractul de Praventin poate constitui o solutie alternativa.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • viorica pe 4 Dec 2007, 15:02
    ?

    Dar cum sa-l folosesti? Poate sub forma de masti, ca asa nu prea ajuta?

    0
    0

  • Misici Aurelia pe 5 Iul 2006, 08:25

    am incercat tot ce a fost recomandat de medici specialisti dermatologi dupa multe analize efectuate dar se pare ca nici un tratament de specialitate nu isi face efectul cat despre lapte fiica mea a consumat zinic dar fara efect poate sub forma de pravntin sa aiba efect.

    0
    0

  • adryanabarbu pe 5 Iul 2006, 00:35
    Frumusete...scumpa frumusete

    In cea mai mare masura proteinele din lapte au un efect destul de favorabil in infrumusetarea tenului.Tratamentul acneei se poate realiza cu ajutorul tamponarii laptelui pe fata total demachiata si curatata.Pentru o finete a tenului laptele se poate amesteca cu argila,iar rezultatul este pe placul dumneavoastra,argila avand atat efect de finisare dar ea contribuie si la stoparea si prevenirea acneei si infectiilor la nivelul fetei.

    0
    0

  • nadia pe 4 Iul 2006, 15:00

    da dar laptele natural nu cel cumparat de la alimnentara.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod