In Bacau, o femeie a murit in timpul travaliului

La spitalul din Comanesti o femeie gravida de 33 de ani si fatul ei au murit pe masa de nasteri.
Femeia a intrat in convulsii si a murit la scurt timp dupa ce asistentele i-au administrat o pastila pentru ca dilatarea nu era suficient de rapida. Rudele femeii au primit vestea abia la trei ore de la decesul femeii.

Singurul medic ginecolog care exista in oras plecase acasa dupa o garda de 36 de ore. Acesta a declarat ca la plecarea lui femeia se simtea bine. In urma certificatului emis de medicul legist, cauzele de deces ale femeii sunt stop cardio-respirator si embolie pulmonara.

Ministrul Sanatatii, Ion Bazac a precizat ca se va incepe o ancheta si in acest caz pentru a stabili care a fost cauza mortii.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • stephannette pe 9 Feb 2009, 11:44
    exodul medicilor

    dupa o garda de 36 de ore era normal ca medicul sa fie inlocuit, femeia a murit din cauza lipsei de medici.E grav ce se intampla la noi, daca nu mai exista romani in tara sa se faca apel la alte natii, bineinteles, calificate.

    0
    0

  • delia pe 9 Feb 2009, 11:14
    ingnoranta si nesimtire

    Nu se poate asa ceva!!! Trebuie luata atitudine ca ce se intampla este foarteeee grav....nu stiu ce diferenta e intre nepasarea lor si crima...nu prea cred ca exista vreo diferenta

    0
    0

  • rody pe 8 Feb 2009, 11:11

    parerea mea este ca trebuia sa existe cel putin 3 doctori ginecologi in acel spital si ca astfel de cazuri o sa se mai repete daca nu se ia masuri urgente.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod