Haiosii, preferati de femei

Burlacii autohtoni sint mai repede atrasi de persoane cu simtul umorului decit de unele inteligente, care i-ar face sa gindeasca. Aceasta este concluzia unui studiu Neogen, realizat la inceputul acestei luni.

Romanii sint sceptici cind vine vorba sa-si imparta viata alaturi de cineva pentru care este importanta cariera, potrivit sondajului care a investigat calitatile partenerului autohton ideal.

Romanilor nu le plac persoanele foarte muncitoare, dedicate locului de munca, chiar daca acestea au succes in cariera.

91% dintre cei care au raspuns la chestionarele Neogen sustin ca prefera sa traiasca linga cineva cu o viata echilibrata, ceea ce presupune un orar profesional cu masura. In acelasi timp, mai mult de jumatate dintre ei au o mai mare deschidere fata de persoanele vorbarete, care nu au probleme in a-si exprima sentimentele.

Din cei 1.600 de respondenti, 70% isi doresc alaturi o persoana care sa ii faca sa rida, mai mult decit un partener care sa-i faca sa gindeasca (30%). Majoritatea femeilor prefera barbatii buni si sensibili, dar exista si o parte dintre ele atrase de

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • GRAUNTE DANIEL pe 16 Feb 2006, 15:03
    depinde ce iti doresti

    Standardele fiecaruia difera de la o persoana la alta.Eu unul imi doresc sa gasesc un om care sa ma accepte asa cum sunt.Exista momente in viata unui om cand crede ca a intalnit jumatatea sa dar care ulterior sa fie dezamagit de propriile valori .NU cred ca este normal sa ceri ce nu poti sa oferi si in acelasi timp nu te poti rezuma la orice doar de dragul experientei.

    0
    0

  • Caplescu Dorina pe 31 Ian 2006, 10:28

    In ceea ce ma priveste imi doresc cu adevarat sa intalnesc persoana inteligenta care stie si cand sa faca o gluma si mai ales ce fel de gluma, sa aiba sobrietate si simtul practic al lucrurilor, sa fie tandru in momentele de iubire si intimitate si daca mai este si foarte activ in ceea ce priveste profesia este un partener complet din punctul meu de vedere.

    0
    0

  • Dorin pe 27 Ian 2006, 08:44

    discutabil articolul, este adevarat, atunci cand participi la o receptie sau la o masa festiva, este bine sa faci glume, dar sa razi la orice 'poanta'spusa de sef este o prostie, iar atractia fata de persoanele care sun vesele, este falsa, pt ca vor doar sa atraga atentia, parerea mea mea este ca, daca cineva doreste sa se apropie de cineva, trebuie sa-l 'studieze' cu mare atentie, pt ca stabilitaea si echilibrul sunt foarte importante. Este ca la circ, in scena este foarte pontos, lumea rade, dar in viata intima.... tristete si deziluzii, acum cine si cum prefera 'afara rai in casa iad' . si daca este dedicat profesiei? care-i pacatul, pt ca partenerul trebuie sa sie si cum sa-l 'aduca acasa', si asta este minunat este mult de discutat pe aceasta tema

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod