Experimentati acasa efectele unui tratament Spa

Uleiuri naturale de masline si avocado, extracte de piersica si lamaie cu proprietati hidratante si revigorante si unt de Shea sunt ingredientele de care ai nevoie pentru un adevarat tratament anti-stres.
Specialistii Gerocossen au lansat o gama de produse pentru corp care contin acest ingrediente revigorante pentru o piele catifelata si bine hidratata.


Poti sa incerci

  • untul de corp piersica & avocado: contine 5% unt de Shea in asociere cu extracte de piersica si avocado, catifeleaza pielea si ii confera suplete, avand un parfum revigorant de piersica. Pret: 11,5 RON (250 ml);

  • untul de corp masline & lamaie: contine 5% unt de Shea si este imbogatit cu extract de lamaie si ulei de masline care improspateaza si mentine pielea ferma.
    Pret: 11,5 RON (250 ml);

  • gelul de dus-crema piersica & avocado: confera pielii catifelare, finete si o senzatie de confort. PH neutru. Pret: 10 RON (250 ml);

  • gelul de dus-crema masline & lamaie: o formula 2 in 1 care hidrateaza, netezeste si reimprospateaza pielea in timpul dusului. Pret: 10 RON (250 ml).
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • violeta barbu pe 4 Iun 2008, 10:44
    Efectele unui tratament spa

    Felicitari pentru noutatile in acest domeniu... nu ne ramane decat sa incepem sa le folosim si sa ne bucuram de efectele benefice sanatatii si frumusetii noastre. Va multumim.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod