Da jos kilogramele capatate in timpul sarcinii!

Dupa nastere, sunt momente in care multe dintre proaspetele mamici nu se mai simt confortabil in propriul trup. Unul dintre motivele principale ale depresiei post-natale este faptul ca iti revii cu greu la silueta initiala si nu te mai recunosti atunci cand te privesti in oglinda. Si ce te faci daca pustiul sau pustoaica a inceput deja sa mearga sau sa vorbeasca, iar colaceii tai inca mai persista?
Perioada sarcinii este cea in care kilogramele se depun mai rapid decat oricand! Mai mult decat atat, exista mitul, des intalnit intre femeile insarcinate, conform caruia viitoarea mamica trebuie sa manance cat doi. Medicii infirma acest lucru si sustin ca, atat pe parcursul sarcinii, cat si dupa nastere, este mult mai importanta calitatea alimentelor decat cantitatea acestora, cu atat mai mult cu cat a fost dovedit stiintific ca dieta mamicilor poate fi "mostenita" de cel mic.

Daca si tu te confrunti cu aceasta problema, programul ReductoStart vine in ajutorul tau pentru ca tu sa fii o mamica supla, fara kilograme inestetice in plus - www.reductostart.ro!

In plus, nu uita ca parintele are rol de model pentru copilul sau chiar si in privinta dietei si stilului de viata.
Ceea ce iti doresti pentru el trebuie sa porneasca de la tine, iar deprinderile alimentare si stilul de viata sanatos sunt mult mai usor de insusit inca din copilarie decat de educat mai tarziu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod