Cum sa treceti usor peste menopauza

Scaderea nivelului hormonilor sexuali si incetarea menstruatiei ce intervin intre 45 si 50 de ani sunt fenomene specifice menopauzei. Multe femei traverseaza aceasta perioada fara probleme, altele insa transpira abundent si au o stare de spirit proasta, situatie in care produsele naturale pot fi de ajutor.
Klimaktoplant Vavian - amelioreaza bufeurile, ametelile, deshidratarea pielii si a mucoaselor. Util in oboseala fizica si psihica, in insomnii. Administrare: 2 comprimate de 3 ori/ zi in primele 4 saptamani de tratament. Se continua tratamentul cu 2 comprimate de 2 ori/zi, perioada indelungata. Pret: 30 lei.
Extract de sunatoare Harmony Line - imbunatateste starea generala a femeilor in perioada de premenopauza, menopauza si intareste organismul.
Ajuta in tulburari de somn. Administrare: o capsula/zi - in cazul insomniei se administreaza cu 30 de minute inainte de culcare. Pret: 22 lei.
Tironorm - ajuta in tulburarile de menopauza. Administrare: adulti si copii peste 12 ani: 1-2 capsule de 3 ori/zi. Pret: 8 lei.
Coral D Calciu Natural - pe langa cele doua elemente: calciu si vitamina D, intalnim 73 de oligoelemente, printre care si magneziu - util in cazul stresului cotidian. Prezentare: flacon cu 30 de capsule. Administrare: o capsula/zi. Pret: 24 lei.
Tonic Herbs Femina - proprietati antisudorifice, util in menopauza, ajuta organismul sa se adapteze mai usor la schimbarile hormonale. Administrare: o lingurita de 3 ori/ zi, timp de 14 zile cursiv, o pauza de 14 zile.
Tratamentul se face timp de 3 luni, alternativ, cu pauza 14 zile. Pret: 18 lei.
Magneziu + Calciu Doppel Herz - pentru persoanele aflate la menopauza, e importanta suplimentarea cu cele doua minerale, mai ales daca se consuma tutun si bauturi alcoolice. Administrare: 3 capsule/zi. Pret: 15 lei.
Ulei de fenicul Fares - regleaza ciclul menstrual, mai ales atunci cand e insotit de crampe dureroase. in menopauza, reduce simptomele cauzate de fluctuatiile hormonale. Administrare: inhalatii, bai, comprese, masaj, sauna sau candela de aromaterapie. Pret: 3 lei.
Ceai antistres Fares - de ajutor in premenopauza si menopauza, in stari de stres. Administrare: o cana dimineata, 2 cani seara inainte de culcare.
Pret: 3,5 lei
Tinctura de sulfina - induce somnul, poate fi folosit in angoase, in menopauza. Administrare: 30 picaturi de 3 ori/zi diluat in putina apa. Pret: 4,5 lei.
Tinctura de sunatoare - utila in tulburarile neurovegetative ce apar in premenopauza si menopauza. Daca folositi tinctura, nu va expuneti la soare! Administrare: 30 picaturi de 3 ori/zi diluate in putina apa. Pret: 4,5 lei.
Extract din mladite de paducel - util in tulburarile de menopauza, in palpitatii frecvente. Administrare: 70 picaturi, o data pe zi. Pret: 9 lei.
Produsele se gasesc in magazinele de produse naturiste din str. Baia de Fier nr. 5 (din strada Sf. Vineri, tramvaie: 16, 40, 5, 14), din strada Matei Voievod 135, strada de la intersectia Vatra Luminoasa cu soseaua Mihai Bravu si din strada Traian nr.
118. in luna septembrie, cititorii ziarului Libertatea, care se prezinta la magazinul din strada Traian nr. 118 cu un exemplar la zi al ziarului, primesc consultanta gratuita. Pentru programari la telefonul 327.23.74.

Leacuri la indemana oricui:

* cura cu orz verde - 100 ml/zi
* 3 lingurite de pulbere de paducel, sublingual, dupa care se bea o cana mare cu apa
* 3 lingurite de pulbere de talpa gastii
* bai cu lavanda, tei sau salcam
* aromaterapie cu: lavanda, iasomie, portocala
* cura cu cruditati: 2 zile/saptamana.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • danyucd26@yahoo.com pe 17 Aug 2006, 17:43
    intrebare

    Imi puteti spune daca exista produsul TINCTURA DE IASOMIE, si daca exista unde il pot gasi? Cu multumiri, Daniela Preda

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod